KenzoL'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme Eau de Toilette uraknak

5×
Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme Eau de Toilette uraknak
Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
30 900Ft

Spóroljon 30%
100 ml
21 460Ft

21 460,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: KZO04098 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 10. 28.

Leírás Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme
Összetétel

A férfi Kenzo L’Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme Eau de Toilette a lehető legintenzívebb életre szólít. Egy csapásra egy színekkel, izgalmakkal és frissességgel teli világba repíti Önt, mert hihetetlen erőt és energiát rejt magában – akárcsak a partot csapkodó hullámok.

  • vizes illat citrusfélékkel
  • Hokuszai A Nagy Hullám című képe ihlette
  • forró nyári napokra ajánljuk

Az illat összetétele
Először a mandarin energikus illatát érezheti, amelyhez hamarosan frissítő, vizes jegyek csatlakoznak. A kompozíció alapillatát a mandulafa fémjelzi, amely a fás akkordok intenzitását és a mandula krémesen tejes illatát egyesíti magában.

Az illat története
A L’Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme illatát A Nagy Hullám, a japán Hokuszai ikonikus metszete ihlette, amely hatalmas hullámot ábrázol Kanagava város partjainál.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
vízi tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
moha
Az illat fajtája
vizes

Kenzo a márkáról

Eredetiség, kreativitás és ázsiai kultúrára utaló, egzotikus elemek kombinációja. Ez a divat- és parfümvilág nagy játékosa, a Kenzo luxusmárka, melynek mottója az „Egy gyönyörű világért“. Alkotásaiban tökéletesen tükröződik az energia, az öröm, az antikonformizmus és a természetből merített inspiráció.

Kenzo Takada divattervező alapította, aki Japánból költözött Párizsba, majd 1970-ben ott nyitotta meg első butikját. A Kenzo márkát a hagyományos japán elemek európai stílussal és párizsi eleganciával történő ötvözése jellemzi.

A Kenzo parfümök pontosan olyanok, mint maga a márka, azaz játékosak, színesek és ötletesek. A legkedveltebb női Kenzo parfüm kétség kívül a Flower by Kenzo, ami arra a kérdésre adja meg a választ, hogy „milyen lenne a pipacs illata, ha lenne valamilyen illata?“ Legalább ennyire figyelemreméltó a vaníliás illatjegyeket hordozó Kenzo Amour női parfüm, az eredeti illatok Kenzo World kollekciója, valamint a L‘Eau Kenzo is. A férfiakat viszont a Kenzo Homme Eau de Parfum érinti meg legjobban.

Értékelés Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme5