Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette hölgyeknek

5×
Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette hölgyeknek
Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
30 900Ft

30 900,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: KZO04095 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino15 kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a kedvenc parfümjére. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme
Összetétel

Falja nagykanállal az életet és ne féljen a spontán döntésektől! A női Kenzo L’Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette kellő merészséget ad Önnek, hogy minden korlátot leküzdhessen. Fiatalos energiában, szabadságban és frissességben gazdag illatkompozíciója az óceánhoz vonzza Önt.

Készen áll rá, hogy szörfdeszkát ragadjon, és magával ragadja a kaland óriási hulláma?

  • friss, virágos illat
  • a szabadságot és a fiatalságot idézi
  • Hokuszai A Nagy Hullám című képe ihlette

Az illat összetétele
A frissítő illatkompozícióban a főszerepet a lótusz, a narancsvirág és a rózsaszín grapefruit játssza. A lótuszvirág jellegzetes, vizes frissességet kölcsönöz az illatnak, a pirkadatkor kézzel gyűjtött narancsvirág pedig a napsugarakat idézi. A legélénkítőbb összetevő, a rózsaszín grapefruit pedig zamatossá teszi az Eau de Toilette-et.

Az illat története
A Kenzo Hyper Wave Pour Femme illatát A Nagy Hullám, a japán Hokuszai ikonikus metszete ihlette, amely hatalmas hullámot ábrázol Kanagava város partjainál. A nyomatot az üvegcsét rejtő dobozon is viszontláthatjuk.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancsfa virág
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsaszín grapefruit
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
lótusz
Az illat fajtája
citrusos, virágos, vizes

Kenzo a márkáról

Eredetiség, kreativitás és ázsiai kultúrára utaló, egzotikus elemek kombinációja. Ez a divat- és parfümvilág nagy játékosa, a Kenzo luxusmárka, melynek mottója az „Egy gyönyörű világért“. Alkotásaiban tökéletesen tükröződik az energia, az öröm, az antikonformizmus és a természetből merített inspiráció.

Kenzo Takada divattervező alapította, aki Japánból költözött Párizsba, majd 1970-ben ott nyitotta meg első butikját. A Kenzo márkát a hagyományos japán elemek európai stílussal és párizsi eleganciával történő ötvözése jellemzi.

A Kenzo parfümök pontosan olyanok, mint maga a márka, azaz játékosak, színesek és ötletesek. A legkedveltebb női Kenzo parfüm kétség kívül a Flower by Kenzo, ami arra a kérdésre adja meg a választ, hogy „milyen lenne a pipacs illata, ha lenne valamilyen illata?“ Legalább ennyire figyelemreméltó a vaníliás illatjegyeket hordozó Kenzo Amour női parfüm, az eredeti illatok Kenzo World kollekciója, valamint a L‘Eau Kenzo is. A férfiakat viszont a Kenzo Homme Eau de Parfum érinti meg legjobban.

Értékelés Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme5