Kenzo Le Monde Est Beau eau de toilette hölgyeknek

1×
Kenzo Le Monde Est Beau eau de toilette hölgyeknek
Kenzo Le Monde Est Beau eau de toilette hölgyeknek
50 ml
27 300Ft

54 600,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: KZO0092 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Kenzo termékeket 20 000 Ft felett és egy Furoshiki sálat kap ajándékba. Ha 28 000 Ft felett vásárol az említett márkától, egy organikus gyapjúból készült neszesszert is kap a sál mellé.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 08. 02.
Személyes átvétel
szombat 2021. 07. 31.

Leírás Kenzo Le Monde Est Beau
Összetétel

A virágoskertbe vezető utat, amelyet a Kenzo Le Monde est Beau Eau de Toilette hölgyeknek nyit meg Ön előtt, apró kavicsok borítják. Ezeket a kavicsokat veheti észre az életvidám, természetközeliséget tükröző illat üvegcséjén is. 

  • virágos-gyümölcsös, kissé kesernyés illat
  • azoknak a nőknek, akik hivalkodó luxus nélküli vonzerőre vágynak
  • tavasszal és nyáron nappali viseletre ideális

Az illat összetétele
Először a zamatos feketeribizli és a mandarin párosa bűvöli el Önt, amelyeket hamarosan virágillat egészít ki. A jázmin és a kábító magnólia édesen bódító jegyeket hoz az illatkompozícióba. Mindez pedig a tonkababnak és a cédrusfának köszönhetően édesen fás alapokon nyugszik, amely az illat teljes lecsengéséig Önnel marad.

Az illat története
Az árulkodó nevű („A világ szép”) Eau de Toilette hátterében Daniela (Roche) Andrier parfümőr áll. Az optimista és életvidám illatkompozíciót 1997-ben alkotta meg. A különleges formájú üvegcse, amelyet Serge Mansau szobrászművész tervezett, egymásra helyezett kavicsokat jelképez, legfelül virággal.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli, mandarin, bazsalikom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
magnólia, jázmin, cseresznyevirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrusfa, tonkabab
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Kenzo a márkáról

Eredetiség, kreativitás és ázsiai kultúrára utaló, egzotikus elemek kombinációja. Ez a divat- és parfümvilág nagy játékosa, a Kenzo luxusmárka, melynek mottója az „Egy gyönyörű világért“. Alkotásaiban tökéletesen tükröződik az energia, az öröm, az antikonformizmus és a természetből merített inspiráció.

Kenzo Takada divattervező alapította, aki Japánból költözött Párizsba, majd 1970-ben ott nyitotta meg első butikját. A Kenzo márkát a hagyományos japán elemek európai stílussal és párizsi eleganciával történő ötvözése jellemzi.

A Kenzo parfümök pontosan olyanok, mint maga a márka, azaz játékosak, színesek és ötletesek. A legkedveltebb női Kenzo parfüm kétség kívül a Flower by Kenzo, ami arra a kérdésre adja meg a választ, hogy „milyen lenne a pipacs illata, ha lenne valamilyen illata?“ Legalább ennyire figyelemreméltó a vaníliás illatjegyeket hordozó Kenzo Amour női parfüm, az eredeti illatok Kenzo World kollekciója, valamint a L‘Eau Kenzo is. A férfiakat viszont a Kenzo Homme Eau de Parfum érinti meg legjobban.

Értékelés Kenzo Le Monde Est Beau1