Kenzo Kenzo World Power Eau de Toilette hölgyeknek

Kenzo Kenzo World Power Eau de Toilette hölgyeknek
Kenzo Kenzo World Power Eau de Toilette hölgyeknek
Kiárusítás
75 ml
18 540Ft

24 720,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: KZO04085 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Kenzo termékeket 20 000 Ft felett és egy Furoshiki sálat kap ajándékba. Ha 28 000 Ft felett vásárol az említett márkától, egy organikus gyapjúból készült neszesszert is kap a sál mellé.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Kenzo Kenzo World Power
Összetétel

Az Ön története, az Ön ereje. A női Kenzo World Power Eau de Toilette egy intim, ugyanakkor erős illat, mely sós, virágos aromájával második bőrként hat. Aromás szalmarózsa rejtőzik benne, amely tökéletesen elegyedik a sós, púderes és édes illatjegyekkel.

  • sós-virágos illat
  • a szabadságot és a változatosságot ünnepli
  • szem formájú, ikonikus üvegcsében

Az illat összetétele
Az illatkompozíció nyitányát a szalmarózsa virágos jegyei uralják. Később kibontakoznak a sós, az elragadó fehér pézsma és a púderes illatjegyek. Alapillatában az egzotikus tonkabab játssza a főszerepet és édes addiktivitást visz a kompozícióba.

Az illat története
A Kenzo World Power 2020-ban jelent meg a piacon. Akárcsak a Kenzo World sorozat többi illata, ez az Eau de Toilette is szem formájú, játékos üvegcsében rejtőzik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
só, virágok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
pézsma
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab
Az illat fajtája
virágos

Kenzo a márkáról

Eredetiség, kreativitás és ázsiai kultúrára utaló, egzotikus elemek kombinációja. Ez a divat- és parfümvilág nagy játékosa, a Kenzo luxusmárka, melynek mottója az „Egy gyönyörű világért“. Alkotásaiban tökéletesen tükröződik az energia, az öröm, az antikonformizmus és a természetből merített inspiráció.

Kenzo Takada divattervező alapította, aki Japánból költözött Párizsba, majd 1970-ben ott nyitotta meg első butikját. A Kenzo márkát a hagyományos japán elemek európai stílussal és párizsi eleganciával történő ötvözése jellemzi.

A Kenzo parfümök pontosan olyanok, mint maga a márka, azaz játékosak, színesek és ötletesek. A legkedveltebb női Kenzo parfüm kétség kívül a Flower by Kenzo, ami arra a kérdésre adja meg a választ, hogy „milyen lenne a pipacs illata, ha lenne valamilyen illata?“ Legalább ennyire figyelemreméltó a vaníliás illatjegyeket hordozó Kenzo Amour női parfüm, az eredeti illatok Kenzo World kollekciója, valamint a L‘Eau Kenzo is. A férfiakat viszont a Kenzo Homme Eau de Parfum érinti meg legjobban.

Értékelés Kenzo Kenzo World Power