KenzoKenzo World parfümözött spray a testre hölgyeknek

2×
Kenzo Kenzo World parfümözött spray a testre hölgyeknek
Kenzo Kenzo World parfümözött spray a testre hölgyeknek
Spóroljon
13 300Ft

Spóroljon 29%
100 ml
9 430Ft

Több mint 5 db a raktáron | 9 430,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: KZO04088
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Vigye táncba érzékeit! A női Kenzo Kenzo World Kenzo World testspray olyan, mint egy tarka, illatos összetevőkből kevert koktél. Nem untatja és ritmust ad a napjainak.

  • virágos illat
  • gyümölcsös illat
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Eredetiség, kreativitás és ázsiai kultúrára utaló, egzotikus elemek kombinációja. Ez a divat- és parfümvilág nagy játékosa, a Kenzo luxusmárka, melynek mottója az „Egy gyönyörű világért“. Alkotásaiban tökéletesen tükröződik az energia, az öröm, az antikonformizmus és a természetből merített inspiráció.

Kenzo Takada divattervező alapította, aki Japánból költözött Párizsba, majd 1970-ben ott nyitotta meg első butikját. A Kenzo márkát a hagyományos japán elemek európai stílussal és párizsi eleganciával történő ötvözése jellemzi.

A Kenzo parfümök pontosan olyanok, mint maga a márka, azaz játékosak, színesek és ötletesek. A legkedveltebb női Kenzo parfüm kétség kívül a Flower by Kenzo, ami arra a kérdésre adja meg a választ, hogy „milyen lenne a pipacs illata, ha lenne valamilyen illata?“ Legalább ennyire figyelemreméltó a vaníliás illatjegyeket hordozó Kenzo Amour női parfüm, az eredeti illatok Kenzo World kollekciója, valamint a L‘Eau Kenzo is. A férfiakat viszont a Kenzo Homme Eau de Parfum érinti meg legjobban.