Kenzo Kenzo World Collector Eau de Parfum hölgyeknek

Kenzo Kenzo World Collector Eau de Parfum hölgyeknek
Kenzo Kenzo World Collector Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
50 ml
17 590Ft

35 180,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: KZO04231 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Kenzo termékeket 20 000 Ft felett és egy Furoshiki sálat kap ajándékba. Ha 28 000 Ft felett vásárol az említett márkától, egy organikus gyapjúból készült neszesszert is kap a sál mellé.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 07. 30.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 07. 30.

Leírás Kenzo Kenzo World Collector
Összetétel

Ajándékozza meg magát olyan illattal, melytől semmilyen társaságban nem maradhat észrevétlenül. A női Kenzo Kenzo World Collector eau de parfum a luxus és az exkluzivitás megtestesítője, és ötletes illatkompozíciója megörvendezteti még a legigényesebbeket is.

  • virágos illat
  • ideális a szabadgondolkodású nőnek
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • dizájnos flakon
  • limitált kiadás
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bazsarózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ambroxan
Az illat fajtája
virágos

Kenzo a márkáról

Eredetiség, kreativitás és ázsiai kultúrára utaló, egzotikus elemek kombinációja. Ez a divat- és parfümvilág nagy játékosa, a Kenzo luxusmárka, melynek mottója az „Egy gyönyörű világért“. Alkotásaiban tökéletesen tükröződik az energia, az öröm, az antikonformizmus és a természetből merített inspiráció.

Kenzo Takada divattervező alapította, aki Japánból költözött Párizsba, majd 1970-ben ott nyitotta meg első butikját. A Kenzo márkát a hagyományos japán elemek európai stílussal és párizsi eleganciával történő ötvözése jellemzi.

A Kenzo parfümök pontosan olyanok, mint maga a márka, azaz játékosak, színesek és ötletesek. A legkedveltebb női Kenzo parfüm kétség kívül a Flower by Kenzo, ami arra a kérdésre adja meg a választ, hogy „milyen lenne a pipacs illata, ha lenne valamilyen illata?“ Legalább ennyire figyelemreméltó a vaníliás illatjegyeket hordozó Kenzo Amour női parfüm, az eredeti illatok Kenzo World kollekciója, valamint a L‘Eau Kenzo is. A férfiakat viszont a Kenzo Homme Eau de Parfum érinti meg legjobban.

Értékelés Kenzo Kenzo World Collector