Kenzo Jungle L'Éléphanteau de parfum hölgyeknek

95×
Kenzo Jungle L'Éléphant eau de parfum hölgyeknek
Kenzo Jungle L'Éléphant eau de parfum hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
40600Ft

Spóroljon 67%
100 ml
13550Ft

Kód: KZO0072 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 04. 02.
Csomagküldő – átvevőhely
már holnap csütörtök 2020. 04. 02.

Kenzo Jungle L'Éléphant parfüm leírása
Összetétel

Induljon el ön is az egyenesen a buja növényvilág szívébe vezető úton. A Kenzo Jungle L'Éléphant női Eau de Parfum megbízhatóan elvezeti a célhoz. Akárcsak a világ minden táján a nők, ön is beleszeret majd elbűvölő sokszínűségébe és érzékiségébe.

  • érzéki, keleties, fűszeres illat
  • már 1996 óta szeretik a nők
  • elsősorban estére tökéletes, de nappal is viselhető

Az illat összetétele
Az illat karaktere már az egzotikusan fűszeres kardamom uralta fejillatban teljesen megnyilvánul. Ez kis idő után kissé visszavonul, hogy megmutatkozhassanak az ylang ylang érzéki akkordjai, valamint az édesgyökér édessége. Csak ezután jön el az illatkompozíció nagyvonalú alapillatának az igazi ideje, melyben a földes pacsuli kapta a főszerepet.

Az illat története
A Kenzo Jungle L'Éléphant parfüm története, mint arra a neve is utal, a dzsungelben játszódik, ahol azonban egy kissé más szabályok uralkodnak. Itt ugyanis nem az oroszlán a király, hanem az elefánt. Ez az elefánt teljesen aranyszínbe öltözve magát a kupakot is elfoglalta, és boldogan néz le a nem hétköznapi, erőteljes és érzéki illattal teli üvegcsére.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
római kömény, kardamon, mandarin, szegfűszeg
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ylang-ylang, édesgyökér, mangó, heliotrop
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, borostyán, vanília, kaszmerán
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Kenzo a márkáról

A Kenzo francia divatház a hagyományos ázsiai stílusból és az európai luxusdivat legjavából merít ihletet. Ezt a neves márkát Kenzo Takada japán divattervező alapította a 70-es évek elején. A nővérei divatmagazinjainak köszönhetően a divat bűvöletébe került, és Tokióból Párizsba költözött, ahol merész modelljeivel és nagyszabású divatbemutatóival hamarosan hírnévre tett szert.

Az első Kenzo parfüm 1988-ban került bemutatásra, és akárcsak a többi Kenzo parfüm, a tervező által olyannyira szeretett egzotikus motívumok tükröződnek benne vissza. A női és férfi Kenzo parfümökre egyaránt jellemző az illatösszetevők szokatlan kombinációja. Többek között ez az oka annak, hogy oly sok ember szívét meghódították. Napjainkra a Kenzo Flower virágos Eau de Parfum vagy a jellegzetes és édes Jungle L‘Élephant is legendává vált.

A Kenzo azon márkák egyike, melyek meghatározzák a divatvilág és a parfümök irányvonalát. Kreatív projektek résztvevője, fiatal művészekkel működik együtt, és sokszínűségével folyamatosan inspirálja a körülöttünk lévő világot.

Értékelés Kenzo Jungle L'Éléphant