KenzoHomme Intense ajándékszett uraknak

Kenzo Homme Intense ajándékszett uraknak
Kenzo Homme Intense ajándékszett uraknak
Új
Ingyenes kiszállítás
36 720Ft

Raktáron | 36 720,00Ft / 1 db, áfával | Kód: KZO04287

Homme Intense Eau de Toilette uraknak 110 ml + Homme Intense Eau de Toilette uraknak 40 ml

1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

A luxusillat mindig az igazi választás lesz, amikor igazi örömöt akar szerezni.A szép csomagolású férfi Kenzo Homme Intense parfüm-szett megduplázza a megajándékozott örömét.Bízzon a tökéletesen harmonikus szett varázsában, és biztos lehet abban, hogy az lesz az igazi.

Tulajdonságok:

  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt
  • ajándéknak kiváló

A szett tartalma:

  • Homme Intense Eau de Toilette uraknak 110 ml
  • Homme Intense Eau de Toilette uraknak 40 ml

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

Az illat fajtája
vizes, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Eredetiség, kreativitás és ázsiai kultúrára utaló, egzotikus elemek kombinációja. Ez a divat- és parfümvilág nagy játékosa, a Kenzo luxusmárka, melynek mottója az „Egy gyönyörű világért“. Alkotásaiban tökéletesen tükröződik az energia, az öröm, az antikonformizmus és a természetből merített inspiráció.

Kenzo Takada divattervező alapította, aki Japánból költözött Párizsba, majd 1970-ben ott nyitotta meg első butikját. A Kenzo márkát a hagyományos japán elemek európai stílussal és párizsi eleganciával történő ötvözése jellemzi.

A Kenzo parfümök pontosan olyanok, mint maga a márka, azaz játékosak, színesek és ötletesek. A legkedveltebb női Kenzo parfüm kétség kívül a Flower by Kenzo, ami arra a kérdésre adja meg a választ, hogy „milyen lenne a pipacs illata, ha lenne valamilyen illata?“ Legalább ennyire figyelemreméltó a vaníliás illatjegyeket hordozó Kenzo Amour női parfüm, az eredeti illatok Kenzo World kollekciója, valamint a L‘Eau Kenzo is. A férfiakat viszont a Kenzo Homme Eau de Parfum érinti meg legjobban.