Kenzo Homme ajándékszett II. uraknak

Kenzo Homme ajándékszett II. uraknak
Kenzo Homme ajándékszett II. uraknak
28 830Ft

28 830Ft / 1 db, áfával
Kód: KZO04106 | Raktáron

Eau de Parfum 2x100 ml

1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2021. 01. 28.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 01. 28.

Kenzo Homme parfüm leírása
Összetétel

Ideális ajándékot keres kedvesének, fiútestvérének vagy édesapjának?A férfi Kenzo Homme parfüm-szett minden férfinak örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 2x100 ml

Összetétel

Az illat fajtája
vizes, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett, takarékos kiszerelés

Kenzo a márkáról

Eredetiség, kreativitás és ázsiai kultúrára utaló, egzotikus elemek kombinációja. Ez a divat- és parfümvilág nagy játékosa, a Kenzo luxusmárka, melynek mottója az „Egy gyönyörű világért“. Alkotásaiban tökéletesen tükröződik az energia, az öröm, az antikonformizmus és a természetből merített inspiráció.

Kenzo Takada divattervező alapította, aki Japánból költözött Párizsba, majd 1970-ben ott nyitotta meg első butikját. A Kenzo márkát a hagyományos japán elemek európai stílussal és párizsi eleganciával történő ötvözése jellemzi.

A Kenzo parfümök pontosan olyanok, mint maga a márka, azaz játékosak, színesek és ötletesek. A legkedveltebb női Kenzo parfüm kétség kívül a Flower by Kenzo, ami arra a kérdésre adja meg a választ, hogy „milyen lenne a pipacs illata, ha lenne valamilyen illata?“ Legalább ennyire figyelemreméltó a vaníliás illatjegyeket hordozó Kenzo Amour női parfüm, az eredeti illatok Kenzo World kollekciója, valamint a L‘Eau Kenzo is. A férfiakat viszont a Kenzo Homme Eau de Parfum érinti meg legjobban.

Értékelés Kenzo Homme