Kenzo Flower by Kenzo permet hajra és testre hölgyeknek

Kenzo Flower by Kenzo permet hajra és testre hölgyeknek
Kenzo Flower by Kenzo permet hajra és testre hölgyeknek
100 ml
9 130Ft

9 130,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: KZO04092 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Kenzo termékeket 20 000 Ft felett és egy Furoshiki sálat kap ajándékba. Ha 28 000 Ft felett vásárol az említett márkától, egy organikus gyapjúból készült neszesszert is kap a sál mellé.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 07. 30.
Személyes átvétel
péntek 2021. 07. 30.

Leírás Kenzo Flower by Kenzo
Összetétel

Randira, esti partira, vagy baráti találkozóra? A Kenzo Flower by Kenzo Flower by Kenzo testspray jó választás lesz minden helyzetben. Fedezze fel az illatot, amely tökéletesen kiegészíti az Ön egyéni kisugárzását.

  • virágos illat
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • tipp ajándékozásra, mely garantáltan örömet szerez

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, CITRONELLYL METHYLCROTONATE, GERANIOL, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, FARNESOL, ISOEUGENOL, BHT, PAPAVER RHOEAS PETAL EXTRACT, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, TOCOPHEROL - A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Az illat fajtája
virágos

Kenzo a márkáról

Eredetiség, kreativitás és ázsiai kultúrára utaló, egzotikus elemek kombinációja. Ez a divat- és parfümvilág nagy játékosa, a Kenzo luxusmárka, melynek mottója az „Egy gyönyörű világért“. Alkotásaiban tökéletesen tükröződik az energia, az öröm, az antikonformizmus és a természetből merített inspiráció.

Kenzo Takada divattervező alapította, aki Japánból költözött Párizsba, majd 1970-ben ott nyitotta meg első butikját. A Kenzo márkát a hagyományos japán elemek európai stílussal és párizsi eleganciával történő ötvözése jellemzi.

A Kenzo parfümök pontosan olyanok, mint maga a márka, azaz játékosak, színesek és ötletesek. A legkedveltebb női Kenzo parfüm kétség kívül a Flower by Kenzo, ami arra a kérdésre adja meg a választ, hogy „milyen lenne a pipacs illata, ha lenne valamilyen illata?“ Legalább ennyire figyelemreméltó a vaníliás illatjegyeket hordozó Kenzo Amour női parfüm, az eredeti illatok Kenzo World kollekciója, valamint a L‘Eau Kenzo is. A férfiakat viszont a Kenzo Homme Eau de Parfum érinti meg legjobban.

Értékelés Kenzo Flower by Kenzo