KenzoFlower by Kenzo Eau de Toilette hölgyeknek

Kenzo Flower by Kenzo Eau de Toilette hölgyeknek
Kenzo Flower by Kenzo Eau de Toilette hölgyeknek
100 ml
38 510Ft

Raktáron | 38 510,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: KZO04221
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

A vadmák természetes vadsága és bája új arculatot kapott, és ez nem más, mint a Kenzo Flower by Kenzo Eau de Toilette. Ezt az érzékeket lenyűgöző, ragyogó és időtlen illatot ugyanis ez az első pillantásra törékeny, ám mégis rettenthetetlen virág ihlette.

  • virágos-pézsmás illat
  • 2021-ben mutatták be
  • ikonikus karcsú üvegcse

Az illat összetétele
Már az első pillanatban a licsivel és gyömbérrel színezett szicíliai citrom fémjelezte citrusos jegyeivel nyűgözi le. Kissé később a bolgár damaszkuszi rózsából nyert rózsavíz bontakozik ki, majd hamarosan a fehér pézsma és melengető vanília tiszta púderes illata is társul hozzá.

Az illat története
A vadmák gyönyörű virága előtt tisztelgő Kenzo Flower by Kenzo női illatot a fokozott érzékiség és a természettel való közvetlen kapcsolat jellemzi.

Az ég felé nyújtózkodó, mostanra legendássá vált magas és karcsú üvegcsén a piros virág pasztellárnyalatban rajzolódik ki. Azt a pillanatot ragadja meg, amelyben a szirmait beragyogják a napsugarak. A kivételes válogatású összetevők alkotta illatkompozíció Alberto Morillas parfümőr alkotása.

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, szicíliai citrom, licsi, gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
damaszkuszi rózsa, mimóza, kamilla, rózsavíz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, pacsuli, madagaszkári vanília, borostyán
Az illat fajtája
virágos, pézsmás

Eredetiség, kreativitás és ázsiai kultúrára utaló, egzotikus elemek kombinációja. Ez a divat- és parfümvilág nagy játékosa, a Kenzo luxusmárka, melynek mottója az „Egy gyönyörű világért“. Alkotásaiban tökéletesen tükröződik az energia, az öröm, az antikonformizmus és a természetből merített inspiráció.

Kenzo Takada divattervező alapította, aki Japánból költözött Párizsba, majd 1970-ben ott nyitotta meg első butikját. A Kenzo márkát a hagyományos japán elemek európai stílussal és párizsi eleganciával történő ötvözése jellemzi.

A Kenzo parfümök pontosan olyanok, mint maga a márka, azaz játékosak, színesek és ötletesek. A legkedveltebb női Kenzo parfüm kétség kívül a Flower by Kenzo, ami arra a kérdésre adja meg a választ, hogy „milyen lenne a pipacs illata, ha lenne valamilyen illata?“ Legalább ennyire figyelemreméltó a vaníliás illatjegyeket hordozó Kenzo Amour női parfüm, az eredeti illatok Kenzo World kollekciója, valamint a L‘Eau Kenzo is. A férfiakat viszont a Kenzo Homme Eau de Parfum érinti meg legjobban.