KenzoFlower by Kenzo ajándékszett hölgyeknek

Kenzo Flower by Kenzo ajándékszett hölgyeknek
Kenzo Flower by Kenzo ajándékszett hölgyeknek
Új
Spóroljon
22 290Ft

Spóroljon 29%
15 800Ft

Raktáron | 15 800,00Ft / 1 db, áfával | Kód: KZO04283

Flower by Kenzo Eau de Parfum hölgyeknek 30 ml + Flower by Kenzo testápoló tej hölgyeknek 75 ml

1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

A luxusillat mindig az igazi választás lesz, amikor igazi örömöt akar szerezni.A szép csomagolású női Kenzo Flower by Kenzo parfüm-szett megduplázza a megajándékozott örömét.Higgyen a tökéletesen összehangolt szett varázsában, amelybe minden nő az első látásra beleszeret.

Tulajdonságok:

  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát
  • ajándéknak kiváló

A szett tartalma:

  • Flower by Kenzo Eau de Parfum hölgyeknek 30 ml
  • Flower by Kenzo testápoló tej hölgyeknek 75 ml

Összetétel

Az illat fajtája
virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Eredetiség, kreativitás és ázsiai kultúrára utaló, egzotikus elemek kombinációja. Ez a divat- és parfümvilág nagy játékosa, a Kenzo luxusmárka, melynek mottója az „Egy gyönyörű világért“. Alkotásaiban tökéletesen tükröződik az energia, az öröm, az antikonformizmus és a természetből merített inspiráció.

Kenzo Takada divattervező alapította, aki Japánból költözött Párizsba, majd 1970-ben ott nyitotta meg első butikját. A Kenzo márkát a hagyományos japán elemek európai stílussal és párizsi eleganciával történő ötvözése jellemzi.

A Kenzo parfümök pontosan olyanok, mint maga a márka, azaz játékosak, színesek és ötletesek. A legkedveltebb női Kenzo parfüm kétség kívül a Flower by Kenzo, ami arra a kérdésre adja meg a választ, hogy „milyen lenne a pipacs illata, ha lenne valamilyen illata?“ Legalább ennyire figyelemreméltó a vaníliás illatjegyeket hordozó Kenzo Amour női parfüm, az eredeti illatok Kenzo World kollekciója, valamint a L‘Eau Kenzo is. A férfiakat viszont a Kenzo Homme Eau de Parfum érinti meg legjobban.