KenzoAqua Kenzo Pour Homme Eau de Toilette uraknak

Kenzo Aqua Kenzo Pour Homme Eau de Toilette uraknak
Kenzo Aqua Kenzo Pour Homme Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
30 900Ft

Spóroljon 28%
100 ml
22 190Ft

22 190,00Ft / 100 ml, áfával
15% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: KZO02747 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 22.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 22.

Leírás Kenzo Aqua Kenzo Pour Homme
Összetétel

Áttetsző tisztaság, varázslatos kékség, végtelen frissesség... mindegy, hogy Önt a víz melyik tulajdonsága nyűgözi le, a férfi Kenzo Aqua Kenzo Pour Homme Eau de Toilette hullámverésként ragadja magával érzékeit. Hagyja, hogy magukkal ragadják az érzékiség hullámai, amelyekben kivételes harmóniában fonódnak össze a pikáns és friss összetevők.

  • friss, vizes illat fás jegyekkel
  • együtt mutatták be a Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme női illattal
  • kiemeli viselője elbűvölő személyiségét

Az illat összetétele
Az illatkompozíció a roppanós zöld alma és egy csipetnyi frissen őrölt rózsabors frissítő kombinációjával indul. Ezt friss vizes jegyek özöne követi, amelyeket édeskés szezám és finom mogyorólevelek tesznek teljessé. Érzékeit leghosszabban a szantál- és cédrusfa csábító esszenciái ragadják magukkal, amelyeket melengetően fest alá az ámbra és édesen a tonkabab.

Az illat története
Ha a víz az Ön eleme, akkor a 2018-as Kenzo Aqua Kenzo Pour Homme-ot tökéletesnek fogja találni. A hullámot formázó üvegcse modern, kobaltkék színével az óceánra utal. A kompozícióban ellentéteket alkotva találkoznak az összetevők, így alkotva felejthetetlen, egyszersmind frissítő és csábító aromát.

Az illathoz tökéletesen illik a női Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme Eau de Toilette, mind üvegcséjét, mind varázslatos illatkompozícióját tekintve.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rózsabogyó
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa
Az illat fajtája
fás

Kenzo a márkáról

Eredetiség, kreativitás és ázsiai kultúrára utaló, egzotikus elemek kombinációja. Ez a divat- és parfümvilág nagy játékosa, a Kenzo luxusmárka, melynek mottója az „Egy gyönyörű világért“. Alkotásaiban tökéletesen tükröződik az energia, az öröm, az antikonformizmus és a természetből merített inspiráció.

Kenzo Takada divattervező alapította, aki Japánból költözött Párizsba, majd 1970-ben ott nyitotta meg első butikját. A Kenzo márkát a hagyományos japán elemek európai stílussal és párizsi eleganciával történő ötvözése jellemzi.

A Kenzo parfümök pontosan olyanok, mint maga a márka, azaz játékosak, színesek és ötletesek. A legkedveltebb női Kenzo parfüm kétség kívül a Flower by Kenzo, ami arra a kérdésre adja meg a választ, hogy „milyen lenne a pipacs illata, ha lenne valamilyen illata?“ Legalább ennyire figyelemreméltó a vaníliás illatjegyeket hordozó Kenzo Amour női parfüm, az eredeti illatok Kenzo World kollekciója, valamint a L‘Eau Kenzo is. A férfiakat viszont a Kenzo Homme Eau de Parfum érinti meg legjobban.

Értékelés Kenzo Aqua Kenzo Pour Homme