Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme Eau de Toilette hölgyeknek

1×
Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme Eau de Toilette hölgyeknek
Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme Eau de Toilette hölgyeknek
100 ml
18 530Ft

18 530,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: KZO02745 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 28.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 26.

Leírás Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme
Összetétel

Ha Ön is imádja az érzést, amikor teste a kristályos vízbe merül, meg fog lepődni, hogy a női Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme Eau de Toilette-et éppen Önnek alkották meg. A szikrázó illat kiemeli az Ön érzéki oldalát, és bár azt hihetnénk, hogy ezt már nem lehet tovább fokozni, a kompozíció tovább növeli Önben a víz szeretetét.

  • rendkívül frissítő, virágos illat
  • együtt mutatták be a Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme férfi illattal
  • kiemeli a természetes szépséget

Az illat összetétele
A zamatos mandarin és a málnalevél kezdeti kettőse rendkívül energikus és élénkítő hatású. Utánuk a rózsa, a titokzatos jázmin és a bódító magnólia gyengéd, virágos jegyei kerülnek előtérbe. A kompozícióba az egzotikus pacsuli és a földes vetiver szokatlan párosa visz hosszantartó, intenzív élményt.

Az illat története
A Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme női illat tökéletes egyensúlyban van a frissesség és a csábítás között. Hatása olyan, mint a zabolátlan dagályé, ami a nőnek új erőt ad, ugyanakkor megerősíti vonzereje tudatában.

A tenger zöldes színét idéző üvegcse olyan hullámokat jelképez, amelyeknek semmi nem állhat az útjába. Ez az Eau de Toilette nemcsak kobaltkék színével, hanem kompozíciójával is tökéletesen illik a Kenzo Aqua Kenzo Pour Homme férfi illatához.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
málnalevelek
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
magnólia
Az illat fajtája
virágos

Kenzo a márkáról

Eredetiség, kreativitás és ázsiai kultúrára utaló, egzotikus elemek kombinációja. Ez a divat- és parfümvilág nagy játékosa, a Kenzo luxusmárka, melynek mottója az „Egy gyönyörű világért“. Alkotásaiban tökéletesen tükröződik az energia, az öröm, az antikonformizmus és a természetből merített inspiráció.

Kenzo Takada divattervező alapította, aki Japánból költözött Párizsba, majd 1970-ben ott nyitotta meg első butikját. A Kenzo márkát a hagyományos japán elemek európai stílussal és párizsi eleganciával történő ötvözése jellemzi.

A Kenzo parfümök pontosan olyanok, mint maga a márka, azaz játékosak, színesek és ötletesek. A legkedveltebb női Kenzo parfüm kétség kívül a Flower by Kenzo, ami arra a kérdésre adja meg a választ, hogy „milyen lenne a pipacs illata, ha lenne valamilyen illata?“ Legalább ennyire figyelemreméltó a vaníliás illatjegyeket hordozó Kenzo Amour női parfüm, az eredeti illatok Kenzo World kollekciója, valamint a L‘Eau Kenzo is. A férfiakat viszont a Kenzo Homme Eau de Parfum érinti meg legjobban.

Értékelés Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme1