Kelsey Berwin Zeus Pour Femme Eau de Parfum hölgyeknek

5×
Kelsey Berwin Zeus Pour Femme Eau de Parfum hölgyeknek
Kelsey Berwin Zeus Pour Femme Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
5 700Ft

5 700,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: KLB01379 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 06. 23.
Személyes átvétel
szerda 2021. 06. 23.

Leírás Kelsey Berwin Zeus Pour Femme

Ne takargassa a szenvedélyességét. A női Kelsey Berwin Zeus Pour Femme eau de parfum izgalommal, vágyakozással és kihívással van teli, érzékiségre hangolja Önt és a környezetét is.

  • fűszeres illat
  • a dinamikus, vezetőszellemű egyéniségeknek
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is
  • különleges alkalmakra való illat
  • melengető illat, ideális a hideg időkben

Kelsey Berwin a márkáról

A Kelsey Berwin márka páratlan parfümjeinek tervezői egy pillanatra sem feledkeztek meg a mottójukról: "Légy mindig természetes". Parfümjeihez ez a vállalat kizárólag a legjobb és legtisztább alapanyagokat használja. Ezek olyan virágok, drága gyanták és illóolaj eszenciák, amelyek 100% -ban természetesek, ezáltal a Kelsey Berwin parfümöknek valóban elsőosztályú, és hamisíthatatlan aromát adnak, amely képes a hétköznapok szürkesége felé emelni Önt!
A Kelsey Berwin luxusparfümök rendkívül eredetiek, szokatlanok, tele vannak szabadsággal, kötetlenséggel és tisztasággal. A romantikát és az eleganciát sem mellőzik. A legjobb minőségű összetevők gondos megválasztása egy igazán kifinomult aroma létrejöttét eredményezi, mely egyetlen parfümmel sem téveszthető össze. A Kelsey Berwin illatok képesek rendkívül könnyedén kiemelni az Ön természetes érzékiségét és ellenállhatatlanságát. Váljon a természetes magabiztosság megtestesítőjévé a különleges Kelsey Berwin parfümökkel!  

Értékelés Kelsey Berwin Zeus Pour Femme5