Kelsey BerwinDinar Eau de Parfum uraknak

5×
Kelsey Berwin Dinar Eau de Parfum uraknak
Kelsey Berwin Dinar Eau de Parfum uraknak
Spóroljon
11 390Ft

Spóroljon 38%
100 ml
6 980Ft

Raktáron | 6 980,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: KLB1113
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Igazán férfias, különleges illatot rejt flakonjában a Kelsey Berwin Dinar Eau de Parfum uraknak. Minőségi alapanyagainak köszönhetően hosszantartó és igazán csábító illat fátylába burkolja. Esti és nappali viseletre is alkalmas, és szinte egész évben viselhető, így remek választás minden magabiztos férfinak.

  • mindennapi viseletre
  • fűszeres illat
  • férfias illat

Illat összetétel
Az egzotikus ananász és a bergamott kombinációját érezhetjük az első pillanatokban. Szívében a csábító cédrus és pacsuli társul hozzá amelyet a jázmin tesz gyengédebbé. Legtovább bőrén az illat alapjában található pézsma és a melengető borostyán illata marad meg.

Illat története
Különleges, akárcsak elegáns, letisztult orientális flakonja. A Kelsey Berwin Dinar eau de parfum ideális választás minden individualista férfinak. Általános viseletre és különleges alkalmakra is igazán jó választás. Az illat 2015-ben jelent meg először és azóta rengeteg férfi szívét elnyerte.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, ananász
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
cédrus, pacsuli, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, borostyán
Az illat fajtája
fűszeres

A Kelsey Berwin márka páratlan parfümjeinek tervezői egy pillanatra sem feledkeztek meg a mottójukról: "Légy mindig természetes". Parfümjeihez ez a vállalat kizárólag a legjobb és legtisztább alapanyagokat használja. Ezek olyan virágok, drága gyanták és illóolaj eszenciák, amelyek 100% -ban természetesek, ezáltal a Kelsey Berwin parfümöknek valóban elsőosztályú, és hamisíthatatlan aromát adnak, amely képes a hétköznapok szürkesége felé emelni Önt!
A Kelsey Berwin luxusparfümök rendkívül eredetiek, szokatlanok, tele vannak szabadsággal, kötetlenséggel és tisztasággal. A romantikát és az eleganciát sem mellőzik. A legjobb minőségű összetevők gondos megválasztása egy igazán kifinomult aroma létrejöttét eredményezi, mely egyetlen parfümmel sem téveszthető össze. A Kelsey Berwin illatok képesek rendkívül könnyedén kiemelni az Ön természetes érzékiségét és ellenállhatatlanságát. Váljon a természetes magabiztosság megtestesítőjévé a különleges Kelsey Berwin parfümökkel!