Kelsey BerwinAl Mazyoona Eau de Parfum unisex

8×
Kelsey Berwin Al Mazyoona Eau de Parfum unisex
Kelsey Berwin Al Mazyoona Eau de Parfum unisex
100 ml
9 710Ft

Raktáron | 9 710,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: KLB1112
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Burkolja magát az illatba, mely tökéletesen egybeolvad Önnel és új aláírásaként fog hatni. Az unisex Kelsey Berwin Al Mazyoona Eau de Parfum már az első beleszagoláskor megnyeri Önt és soha nem lesz vége a meglepetéseknek.

  • fás illat
  • unisex – nőknek és férfiaknak is
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
karamell, cédrusfa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szantálfa, borostyán
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, oud, vanília
Az illat fajtája
fűszeres

A Kelsey Berwin márka páratlan parfümjeinek tervezői egy pillanatra sem feledkeztek meg a mottójukról: "Légy mindig természetes". Parfümjeihez ez a vállalat kizárólag a legjobb és legtisztább alapanyagokat használja. Ezek olyan virágok, drága gyanták és illóolaj eszenciák, amelyek 100% -ban természetesek, ezáltal a Kelsey Berwin parfümöknek valóban elsőosztályú, és hamisíthatatlan aromát adnak, amely képes a hétköznapok szürkesége felé emelni Önt!
A Kelsey Berwin luxusparfümök rendkívül eredetiek, szokatlanok, tele vannak szabadsággal, kötetlenséggel és tisztasággal. A romantikát és az eleganciát sem mellőzik. A legjobb minőségű összetevők gondos megválasztása egy igazán kifinomult aroma létrejöttét eredményezi, mely egyetlen parfümmel sem téveszthető össze. A Kelsey Berwin illatok képesek rendkívül könnyedén kiemelni az Ön természetes érzékiségét és ellenállhatatlanságát. Váljon a természetes magabiztosság megtestesítőjévé a különleges Kelsey Berwin parfümökkel!