Kelsey Berwin Al Jawhara Eau de Parfum unisex

5×
Kelsey Berwin Al Jawhara Eau de Parfum unisex
Kelsey Berwin Al Jawhara Eau de Parfum unisex
100 ml
10 890Ft

10 890,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: KLB1114 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Kelsey Berwin Al Jawhara
Összetétel

Burkolja magát az illatba, mely tökéletesen egybeolvad Önnel és új aláírásaként fog hatni. Az unisex Kelsey Berwin Al Jawhara Eau de Parfum már az első beleszagoláskor megnyeri Önt és soha nem lesz vége a meglepetéseknek.

  • fás illat
  • púderes illat
  • unisex – nőknek és férfiaknak is
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Az illat fajtája
orientális, fás

Kelsey Berwin a márkáról

A Kelsey Berwin márka páratlan parfümjeinek tervezői egy pillanatra sem feledkeztek meg a mottójukról: "Légy mindig természetes". Parfümjeihez ez a vállalat kizárólag a legjobb és legtisztább alapanyagokat használja. Ezek olyan virágok, drága gyanták és illóolaj eszenciák, amelyek 100% -ban természetesek, ezáltal a Kelsey Berwin parfümöknek valóban elsőosztályú, és hamisíthatatlan aromát adnak, amely képes a hétköznapok szürkesége felé emelni Önt!
A Kelsey Berwin luxusparfümök rendkívül eredetiek, szokatlanok, tele vannak szabadsággal, kötetlenséggel és tisztasággal. A romantikát és az eleganciát sem mellőzik. A legjobb minőségű összetevők gondos megválasztása egy igazán kifinomult aroma létrejöttét eredményezi, mely egyetlen parfümmel sem téveszthető össze. A Kelsey Berwin illatok képesek rendkívül könnyedén kiemelni az Ön természetes érzékiségét és ellenállhatatlanságát. Váljon a természetes magabiztosság megtestesítőjévé a különleges Kelsey Berwin parfümökkel!  

Értékelés Kelsey Berwin Al Jawhara5