Kellermann

A Kellermann márka története, amely a leghíresebb manikűr és pedikűr szettek gyártói közé tartozik, 1927 - ben Németországban kezdődött el íródni. Az egyik alapítója, Gustav Kellermann, régi tagja volt a híres Solinger nevezetű acélipari vállalatnak. A logó - három kard az élére állítva -  az egységet és az erőt szimbolizálja.

A Kellermann tudatában van annak a ténynek, hogy a körömápolás sokkal igényesebb, mint amilyennek első ránézésre tűnhet. Emiatt maximális hangsúlyt fektet a minőségre. Mint ahogy az a Solinger késekre is érvényes, a Kellermann manikűr és a pedikűr eszközök is nagy ellenállással és hosszú élettartammal büszkélkedhetnek.

Szinte minden egyes Kellermann szett három fajta kombinációban érhető el - MC (magas színvonal, elérhető áron), P (prémium kovácsolás) és F (speciálisan edzett acél). Külön említést érdemelnek a gyönyörű, valódi bőrből és más anyagokból készült tokok, amelyek mindig tükrözik az aktuális divatot. A teljességhez hozzá kell adni, hogy a Kellermann kínálatában a különböző késecskéken, körömreszelőkön és csipeszeken kívül más érdekes termékek is megtalálhatóak - ilyenek például a lábujj elválasztó szivacsok, szempilla göndörítők és a pedikűr sarokreszelők. Az igazi ínyencek számára a Kellermann külön luxus, aranybevonatú darabokat is tervezett.

A Kellermann márka biztosan tetszeni fog minden olyan egyénnek, aki professzionális manikűr és pedikűr termékeket keres, gyönyörű körmökre vágyik, de nincs ideje szépségszalonokba járni, továbbá aki gyakran ránézésre válogat.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már

  • Kozmetika és kiegészítők
  • Kellermanntörölni

Szűrő megnyitása Szűrő bezárása

Legkeresettebbtől Márka szerint A-Z -ig Ár szerint

12

12 További 15 Nahoru

iparfumeria.hu neve mostantól Notino


nevet változtat

Tovább
Többet itt

Menu

hívjon minket 003642220141 a mai napon egészen 18 óráig vagyunk elérhetőek az Önök számára