Karl LagerfeldPlaces by Karl Paris, 21 Rue Saint-Guillaume Eau de Parfum hölgyeknek

2×
Karl Lagerfeld Places by Karl Paris, 21 Rue Saint-Guillaume Eau de Parfum hölgyeknek
Karl Lagerfeld Places by Karl Paris, 21 Rue Saint-Guillaume Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
18 230Ft

Spóroljon 21%
100 ml
14 350Ft

Raktáron | 14 350,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: LAG00694
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 06.

A nőkben rejtőző finomság és erő kombinációja immár formát öltött az illatok világában. Az Karl Lagerfeld Places by Karl Paris, 21 Rue Saint-Guillaume eau de parfum megengedi, hogy minden oldalról megnyilvánuljon a személyisége és tökéletesen kiegészíti egyedülálló kisugárzását.

  • virágos illat
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, grapefruit, ibolya levelek
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gardénia, jázmin, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, pacsuli, szantálfa
Az illat fajtája
virágos

Karl Lagerfeld – a valaha élt legünnepeltebb kreatív tervezők egyike. Pályáját a Balmain márkánál kezdte 1955-ben, és változatos karrierje során olyan jól csengő nevekkel működött együtt, mint amilyen a Chloé, a Fendi vagy a Chanel (itt 1983 óta kreatív igazgatóként dolgozott). Megalapította saját ruházati márkáját, a Karl Lagerfeldet is, amely alatt hozzáférhetőbb árú darabok készülnek nők és férfiak számára egyaránt.

Az első Karl Lagerfeld márkájú illat 1978-ban született. Ez volt a népszerű férfi Eau de Toilette, a Lagerfeld Classic, amelyben keleties és fás jegyek keverednek. Ezt egy csábító női illat, a Sun Moon Stars követte, amely a 90-es években nagyon népszerű volt. A Karl Lagerfeld illatok kombinálhatóak egymással, és alkotójuk szavaival élve olyanok, mint „muzsika az orrnak“.