Karl LagerfeldFleur de Mûrier Eau de Parfum hölgyeknek

13×
Karl Lagerfeld Fleur de Mûrier Eau de Parfum hölgyeknek
Karl Lagerfeld Fleur de Mûrier Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Spóroljon
12 420Ft

Spóroljon 27%
100 ml
8 960Ft

Raktáron | 8 960,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: LAG00430
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Legyen ellenállhatatlanul vonzó! A Karl Lagerfeld Fleur De Murier virágos eau de parfum kiemeli nőiességét – fantasztikus illat, amely akkor repíti el egy virágzó tavaszi mezőre, amikor csak szeretné.

  • gyümölcsös, virágos illat
  • zabolázatlan nőknek
  • bármilyen alkalomra megfelelő

Az illat összetétele
A felvitel után azonnal kibontakoznak a zamatos feketeribizli, a narancs és a málna tökéletes jegyei, amelyekhez a szívillatban illatos ibolya, gyöngyvirág, narancsvirág és szedervirág kapcsolódnak. A hatásos befejezésben a vonzó pézsma, a lágy vanília, a melengető szantálfa és az ámbra akkordjai dominálnak.

Az illat története
Bár az illatot csak 2018-ban dobták piacra, máris több ezer nőt hódított meg. Az elismert parfümőr, Emilie Coppermann tervezte. A kifinomult illatot csinos és egyszerű üvegcse emeli ki.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ribizli, narancs, málnalevelek
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virág, ibolya, gyöngyvirág, szedervirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, vanília, borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Karl Lagerfeld – a valaha élt legünnepeltebb kreatív tervezők egyike. Pályáját a Balmain márkánál kezdte 1955-ben, és változatos karrierje során olyan jól csengő nevekkel működött együtt, mint amilyen a Chloé, a Fendi vagy a Chanel (itt 1983 óta kreatív igazgatóként dolgozott). Megalapította saját ruházati márkáját, a Karl Lagerfeldet is, amely alatt hozzáférhetőbb árú darabok készülnek nők és férfiak számára egyaránt.

Az első Karl Lagerfeld márkájú illat 1978-ban született. Ez volt a népszerű férfi Eau de Toilette, a Lagerfeld Classic, amelyben keleties és fás jegyek keverednek. Ezt egy csábító női illat, a Sun Moon Stars követte, amely a 90-es években nagyon népszerű volt. A Karl Lagerfeld illatok kombinálhatóak egymással, és alkotójuk szavaival élve olyanok, mint „muzsika az orrnak“.