Juliette has a gunVanilla Vibes Eau de Parfum unisex

10×
Juliette has a gun Vanilla Vibes Eau de Parfum unisex
Juliette has a gun Vanilla Vibes Eau de Parfum unisex
Spóroljon
55 370Ft

Spóroljon 51%
100 ml
27 020Ft

Raktáron | 27 020,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: JHG01777
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Nyár, forró homok és a végtelen tenger. Ezt szimbolizálja Juliette Has a Gun Vanilla Vibes eau de parfum. A nyaralás frissítő illata így bármikor önnel lehet. A tengeri tónusokhoz tökéletesen illik az édes vaníliás illat amely különlegessé teszi ezt az orientális illatot.

  • unisex illat - férfiaknak és nőknek egyaránt
  • nappali viseletre, főleg nyáron
  • orientális illat

Illat összetétele
Az illat kompozíciója egyszerű és letisztult. Elsőként a só illatát érezhetjük amely azonnal a forró tengerpartra emlékezteti majd önt. Az illat szívében az orchidea és az édeskés vanília keveredik. Ehhez társul az orientális szantálfa, csábító pézsma, különleges tonkabab és benzoin az illat alapjában.

Illat története
A Juliette Has a Gun illatok a szabadságot és a függetlenséget szimbolizálják. A Vanilla Vibes illat a kellemes gondtalan nyári napokra emlékeztet. A flakonja kékes sárga színe a tengerpart forró homokját és a sós óceánt testesíti meg. Az illat először 2019-ben jelent meg.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
orchidea, vanília
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
benzoin, pézsma, tonkabab, szantálfa
Az illat fajtája
orientális

A Juliette Has a Gun illatokat William Shakespeare műve ihlette, ám a jellegzetes reneszánsz romantika itt modern körvonalat kap. A márka saját értelmezésében szimbolizálja a függetlenséget és a szabadságot, és egy férfiak elleni képzeletbeli fegyvert ad a nők kezébe a nemek között ősidők óta fennálló párbajhoz, szenvedélyhez és szerelemhez.

A Juliette Has a Gun márkát Romano Ricci hozta létre, aki nem más, mint a parfümjeivel a világot elkápráztató híres divattervező, Nina Ricci unokája. Így 2006-ban betört a szépség világába ennek a családnak az újabb generációja és nem fél szembemenni a modern parfümipar szabályaival. Nagy figyelmet kapott például a Juliette Has a Gun Not és azok a parfümjei, melyek egyetlen összetevőn, az ambroxánon alapulnak.

A Juliette Has a Gun márkát üvegcséinek dizájnja, a figyelemre méltó elgondolás, az alkotó személyisége és maga az imázs emeli olyan nők számára az egyediség piedesztáljára, akik tisztában vannak értékeikkel, bátran provokálnak, ugyanakkor nők szeretnének maradni.