Juliette has a gunOil Fiction Eau de Parfum unisex

Juliette has a gun Oil Fiction Eau de Parfum unisex
Juliette has a gun Oil Fiction Eau de Parfum unisex
Spóroljon
81 100Ft

Spóroljon 22%
75 ml
63 000Ft

Több mint 5 db a raktáron | 84 000,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: JHG1250
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2022. 01. 22.

Fedezze fel az illatot, melyet nem lehet beskatulyázni és ugyanakkor mesteri fokon emeli ki viselője személyiségét. Az unisex Juliette has a gun Oil Fiction Eau de Parfum a valódi illat, mely lehetővé teszi egyediségének megnyilvánulását.

  • keleties illat
  • fás illat
  • unisex – nőknek és férfiaknak is
  • melengető illat, ideális a hideg időkben

Összetétel

összetétel
nőszirom, labdanum, tubarózsa, borostyán, szantálfa, ambroxan, sáfrány, papirusz, ylang-ylang, vanília, pacsuli, bergamott
Az illat fajtája
orientális

A Juliette Has a Gun illatokat William Shakespeare műve ihlette, ám a jellegzetes reneszánsz romantika itt modern körvonalat kap. A márka saját értelmezésében szimbolizálja a függetlenséget és a szabadságot, és egy férfiak elleni képzeletbeli fegyvert ad a nők kezébe a nemek között ősidők óta fennálló párbajhoz, szenvedélyhez és szerelemhez.

A Juliette Has a Gun márkát Romano Ricci hozta létre, aki nem más, mint a parfümjeivel a világot elkápráztató híres divattervező, Nina Ricci unokája. Így 2006-ban betört a szépség világába ennek a családnak az újabb generációja és nem fél szembemenni a modern parfümipar szabályaival. Nagy figyelmet kapott például a Juliette Has a Gun Not és azok a parfümjei, melyek egyetlen összetevőn, az ambroxánon alapulnak.

A Juliette Has a Gun márkát üvegcséinek dizájnja, a figyelemre méltó elgondolás, az alkotó személyisége és maga az imázs emeli olyan nők számára az egyediség piedesztáljára, akik tisztában vannak értékeikkel, bátran provokálnak, ugyanakkor nők szeretnének maradni.