Juliette has a gunMusc Invisible Eau de Parfum hölgyeknek

Juliette has a gun Musc Invisible Eau de Parfum hölgyeknek
Juliette has a gun Musc Invisible Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
26 700Ft

Spóroljon 14%
50 ml
22 770Ft

Raktáron | 45 540,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: JHG01825
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Nosztalgikus, kellemes, kényeztető a Juliette has a gun Musc Invisible Eau de Parfum hölgyeknek. Lezser, mindennapi viseletre alkalmas illat amely kellemes, púderes, csábítóan pézsmás illatba burkolja viselőjét. Azonnal jobb kedvre deríti, és gyorsan elnyeri szívét időtlen akkordjaival.

  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • púderes, pézsmás illat
  • lezser alkalmakra

Illat összetétele
Igazán letisztult, és kifinomult a Juliette has a gun Musc Invisible Eau de Parfum hölgyeknek. A jázmin édeskés, fényűző illatával kelti fel a figyelmét, majd harmonikusan tér át komfortos, nyugtató, gyapot illatába a parfüm szívében. Legtovább bőrén a csábító pézsma marad meg.

Illat története
A Juliette has a gun Musc Invisible illatot 2020-ban alkották meg. Különleges illata igazán könnyed, az otthon melegére emlékeztet, és azonnali komfortérzetet biztosít viselőjének. Egy lezser póló, farmer outfithez tökéletes kiegészítő, és egész évben viselhető, így gyorsan kedvencévé válik majd.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
jázmin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyapot
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma
Az illat fajtája
virágos, pézsmás

A Juliette Has a Gun illatokat William Shakespeare műve ihlette, ám a jellegzetes reneszánsz romantika itt modern körvonalat kap. A márka saját értelmezésében szimbolizálja a függetlenséget és a szabadságot, és egy férfiak elleni képzeletbeli fegyvert ad a nők kezébe a nemek között ősidők óta fennálló párbajhoz, szenvedélyhez és szerelemhez.

A Juliette Has a Gun márkát Romano Ricci hozta létre, aki nem más, mint a parfümjeivel a világot elkápráztató híres divattervező, Nina Ricci unokája. Így 2006-ban betört a szépség világába ennek a családnak az újabb generációja és nem fél szembemenni a modern parfümipar szabályaival. Nagy figyelmet kapott például a Juliette Has a Gun Not és azok a parfümjei, melyek egyetlen összetevőn, az ambroxánon alapulnak.

A Juliette Has a Gun márkát üvegcséinek dizájnja, a figyelemre méltó elgondolás, az alkotó személyisége és maga az imázs emeli olyan nők számára az egyediség piedesztáljára, akik tisztában vannak értékeikkel, bátran provokálnak, ugyanakkor nők szeretnének maradni.