Juliette has a gun Mmmm...eau de parfum hölgyeknek

13×
Juliette has a gun Mmmm... eau de parfum hölgyeknek
Juliette has a gun Mmmm... eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
40 600Ft

Spóroljon 44%
100 ml
22 650Ft

Kód: JHG1384 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 06. 05.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 06. 05.

Juliette has a gun Mmmm... parfüm leírása
Összetétel

Emlékszik még gyermekkora kedvenc csemegéire? Az édesen ízletes Juliette Has a Gun Mmmm... eau de parfum segít, hogy azonnal eszébe jussanak. Ezt az illatot azoknak a felnőtt hölgyeknek alkották, akik néha még mindig szívesen álmodoznak.

  • édes és gurmand illat
  • 2016-ban mutatták be
  • bármilyen alkalomra megfelelő

Az illat összetétele
A Mmmm... középpontjába Romano Ricci, a márka tulajdonosa édes málnát és vaníliát kevert. A csábítóan gyengéd desszertet szantálfa forgácsai és a tubarózsa krémes jegyei díszítik. A pacsuli tejkaramell illúzióját teremti meg, a jázmin és az üde neroli pedig fehér, terített asztalt idéznek, amely roskadásig tele van ellenállhatatlan finomságokkal.

Az illat története
Próbálja csak hangosan kimondani a „Mmmm...“ nevét! Titokzatos és vonzó csengésű, és Romano Ricci parfümőr épp ezt szerette volna felidézni az eau de parfum-mel. A puhaság és az érzéki élvezet képét szerette volna illatokkal megfesteni, ahol nem tilos semmilyen élvezet. Épp ellenkezőleg: A Mmmm... illatának bátran és örömmel átadhatja magát.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
keserűnarancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
málna, narancsfa virág, nőszirom, valódi jázmin (arab), tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, fehér pézsma, szantálfa, vanília, karamell, heliotrop
Az illat fajtája
orientális, gyümölcsös, virágos

Juliette has a gun a márkáról

A Juliette Has a Gun illatokat William Shakespeare műve ihlette, ám a jellegzetes reneszánsz romantika itt modern körvonalat kap. A márka saját értelmezésében szimbolizálja a függetlenséget és a szabadságot, és egy férfiak elleni képzeletbeli fegyvert ad a nők kezébe a nemek között ősidők óta fennálló párbajhoz, szenvedélyhez és szerelemhez.

A Juliette Has a Gun márkát Romano Ricci hozta létre, aki nem más, mint a parfümjeivel a világot elkápráztató híres divattervező, Nina Ricci unokája. Így 2006-ban betört a szépség világába ennek a családnak az újabb generációja és nem fél szembemenni a modern parfümipar szabályaival. Nagy figyelmet kapott például a Juliette Has a Gun Not és azok a parfümjei, melyek egyetlen összetevőn, az ambroxánon alapulnak.

A Juliette Has a Gun márkát üvegcséinek dizájnja, a figyelemre méltó elgondolás, az alkotó személyisége és maga az imázs emeli olyan nők számára az egyediség piedesztáljára, akik tisztában vannak értékeikkel, bátran provokálnak, ugyanakkor nők szeretnének maradni.

Értékelés Juliette has a gun Mmmm...