Juliette has a gun Liquid Illusion Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Juliette has a gun Liquid Illusion Eau de Parfum hölgyeknek
Juliette has a gun Liquid Illusion Eau de Parfum hölgyeknek
Felbontott csomagolású termék, eredeti csomagolás nélküli vagy kipróbált termék.
KICSOMAGOLT
75 ml
44 550Ft

59 400,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: JHG01807 | 4 db a raktáron

Felbontott csomagolású termék, eredeti csomagolás nélküli vagy kipróbált termék.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Juliette has a gun Liquid Illusion
Összetétel

Csábító illat a modern hősök számára. A Juliette has a gun Liquid Illusion Eau de Parfum hölgyeknek igazán magával ragadó, különleges, orientális illat virágos tónusokkal. Csábító illata egész évben viselhető és ideális választás nappali viseletre. Azonnal megragadja mindenki figyelmét, akárcsak a kék flakonja.

  • mindennapi viseletre
  • keleties-virágos illat
  • érzéki nőknek

Illat összetétele:
A mandula illatát a heliotrop és a gyengéd ibolya virágos illata egészíti ki már az első tónusokban. Szívében a jellegzetes nőszirom és tubarózsa bontakozik ki, amelyet a fűszeres orrisz gyökér egészít ki. Legtovább bőrén a meleg borostyán és a csábító pézsma aromája marad meg, amely a benzoinnal és a tonkababbal keveredik az illat alapjában.

Illat története:
A Juliette Has a Gun illatok igazán különlegesek és kitűnnek a tömegből. A Liquid Illusion illat érdekes, orientális virágos tónusokat rejt flakonjában. A márha jellegzetes formájú üvegét kapta, amely csodásan kék színű. Arany részletei és kupakja igazán luxusos külsőt biztosítanak a hasonlóan luxusos tartalomnak.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
heliotrop, ibolya, mandula
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
orrisz gyökér, tubarózsa, nőszirom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, pézsma, benzoin, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, virágos

Juliette has a gun a márkáról

A Juliette Has a Gun illatokat William Shakespeare műve ihlette, ám a jellegzetes reneszánsz romantika itt modern körvonalat kap. A márka saját értelmezésében szimbolizálja a függetlenséget és a szabadságot, és egy férfiak elleni képzeletbeli fegyvert ad a nők kezébe a nemek között ősidők óta fennálló párbajhoz, szenvedélyhez és szerelemhez.

A Juliette Has a Gun márkát Romano Ricci hozta létre, aki nem más, mint a parfümjeivel a világot elkápráztató híres divattervező, Nina Ricci unokája. Így 2006-ban betört a szépség világába ennek a családnak az újabb generációja és nem fél szembemenni a modern parfümipar szabályaival. Nagy figyelmet kapott például a Juliette Has a Gun Not és azok a parfümjei, melyek egyetlen összetevőn, az ambroxánon alapulnak.

A Juliette Has a Gun márkát üvegcséinek dizájnja, a figyelemre méltó elgondolás, az alkotó személyisége és maga az imázs emeli olyan nők számára az egyediség piedesztáljára, akik tisztában vannak értékeikkel, bátran provokálnak, ugyanakkor nők szeretnének maradni.

Értékelés Juliette has a gun Liquid Illusion1