Juicy CoutureViva La Juicy La Fleur Eau de Toilette hölgyeknek

Juicy Couture Viva La Juicy La Fleur Eau de Toilette hölgyeknek
Juicy Couture Viva La Juicy La Fleur Eau de Toilette hölgyeknek
150 ml
18 990Ft

Raktáron | 12 660,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: JUC0060
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Burkolja magát olyan illatba, amelytől a hangulata egész nap remek lesz. Az Juicy Couture Viva La Juicy La Fleur eau de toilette az optimizmus és a tökéletes boldogság érzésének kifejeződése.

  • virágos illat
  • gyümölcsös illat
  • ideális a szabadgondolkodású nőnek
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, tündérrózsa, ribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gardénia, jázmin, lonc
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
karamell, szantálfa, vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos
Juicy Couture parfümök|Juicy Couture - Sokkal korábban, mint ahogy elkezdték a Juicy Couture parfümöket és kölnivizeket gyártani, a Juicy Couture nevet a modern és drága szabadidőruhákkal kapcsolatban hallhattuk. Juicy Couture egy világszerte ismert cég, mely szabadidő ruhákkal és retikülökkel vált híressé. A sokszínű és különböző anyagokból készült kínálata, nagyon kedvelt a hírességek között, mint pl. Madonna. A Juicy Couture márkát két hölgy alapította Pamela Skaist-Levy és Gela Nash-Taylor Los Angeles - ben. Az első Juicy Couture parfüm 2007 augusztusában jelent meg. Hála a divat márka előző sikereinek, a parfüm nagyon gyorsan elterjedt a vásárlók körében.