Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture Eau de Parfum hölgyeknek

10×
Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture Eau de Parfum hölgyeknek
Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
19 590Ft

19 590,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: JUC0121 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 07. 30.
Személyes átvétel
péntek 2021. 07. 30.

Leírás Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture
Összetétel

Különleges és elegáns. Mutassa meg mindenkinek személyiségét a Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture illattal. Az eau de parfum igazán különleges, akárcsak viselője. Ügyesen kombinálja a virágos-fás tónusokat, amely eredménye egy igazán egyedi, felejthetetlen illat.

  • esti és különleges alkalmakra való viselet
  • romantikus nőnek
  • édes illat

Illat összetétele
Elsőként a frissítő erdei gyümölcsök édeskés illatát érezheti a Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture illatában. Valódi, arab jázmin is megtalálható az illat szívében amely loncal van kombinálva. Legtovább bőrén a meleg borostyán, édeskés vanília, karamell és a titokzatos szantálfa illata marad meg.

Illat története
Az ikonikus Viva La Juicy illat új, luxusosabb változata a Juicy Gold Couture. 2014 augusztusában született és azóta is rengeteg nő kedvence. Édeskés illata igazán romantikus akárcsak a csipkével díszített arany flakonja. Tökéletes társ az őszi estékre, és jól illik minden alkalomhoz.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
erdei termések
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
valódi jázmin (arab), lonc
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, vanília, szantálfa, karamell
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Juicy Couture a márkáról

Juicy Couture parfümök|Juicy Couture - Sokkal korábban, mint ahogy elkezdték a Juicy Couture parfümöket és kölnivizeket gyártani, a Juicy Couture nevet a modern és drága szabadidőruhákkal kapcsolatban hallhattuk. Juicy Couture egy világszerte ismert cég, mely szabadidő ruhákkal és retikülökkel vált híressé. A sokszínű és különböző anyagokból készült kínálata, nagyon kedvelt a hírességek között, mint pl. Madonna. A Juicy Couture márkát két hölgy alapította Pamela Skaist-Levy és Gela Nash-Taylor Los Angeles - ben. Az első Juicy Couture parfüm 2007 augusztusában jelent meg. Hála a divat márka előző sikereinek, a parfüm nagyon gyorsan elterjedt a vásárlók körében.

Értékelés Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture10