JOOP! Wow! for Womeneau de toilette hölgyeknek

2×
JOOP! Wow! for Women eau de toilette hölgyeknek
JOOP! Wow! for Women eau de toilette hölgyeknek
Spóroljon
15 300Ft

Spóroljon 52%
40 ml
7 290Ft

Kód: JOP01933 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 14.
Személyes átvétel
kedd 2020. 07. 14.

JOOP! Wow! for Women parfüm leírása
Összetétel

Ébressze fel magában a végzet asszonyát, aki minden férfi fejét elcsavarja! A JOOP! Wow for Women női Eau de Toilette kiemeli a természetes szépségét és szexepiljét.

  • érzéki világos illat
  • erős, magabiztos nőknek
  • nappali viselet, de különleges alkalmakhoz is illik

Az illat összetétele
Az Eau de Toilette rózsaszirmokkal hintett finom málna mámorító illatával bontakozik ki. A vörös rózsa elegáns és csábító aromája az Eau de Toilette teljes szívét betölti. A teljes illatkompozíció mélységéről és vonzerejéről krémes fehér pézsma záróakkordok gondoskodnak.

Az illat története
A JOOP! Wow szokatlanul érzéki illata a 2017 évi Wow! férfi Eau de Toilette női ellenpárja. Széles körben leplezetlen csodálatot és teljes elragadtatást hivatott kiváltani. A 2018 óta kapható illat arca Milla Jovovich hollywoodi színésznő.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rózsa, málna
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

JOOP! a márkáról

A legendás német JOOP! márka a modernitással és a hitelességgel jellemezhető. Alkotásai a világ nagyvárosainak ritmusában lüktetnek és olyan egyedi férfiak és nők számára készülnek, akik szenvedélyesen rajonganak a divat és dizájn iránt. A JOOP! parfümök alkotójuk frissességét, eredetiségét és egyedülállóságát hozzák magukkal az illatok világába.

A márka alapítója, Wolfgang Joop mindig is a szépség és a művészetek odaadó híve volt. Rövid pszichológiai tanulmányai után figyelmét a divatvilág felé fordította és hamarosan meg is nyerte egy rangos divattervezői verseny fődíját. 1978-ban mutatta be a világnak első divatkollekcióját. Bemutatója nemzetközi sikert aratott és a mester 1981-ben már saját JOOP! márkaneve alatt alkotott.

A vállalat legeslegelső illata a JOOP! Femme női Eau de Toilette volt. Ez egy leheletnyi keleti virágos árnyalattal színezett igazi nőies illat. A JOOP! férfi parfümök közül nem mindennapi kompozíciójával a JOOP! Homme emelkedik ki. Engedje át magát az ezekben a páratlan parfümökben pulzáló energiáknak!

Értékelés JOOP! Wow! for Women