JOOP! Wow! for Women Eau de Toilette hölgyeknek

3×
JOOP! Wow! for Women Eau de Toilette hölgyeknek
JOOP! Wow! for Women Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
15 300Ft

Spóroljon 16%
40 ml
12 850Ft

32 125,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: JOP01933 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában adja meg a you kódot és 20% kedvezményben részesül a személyiségének megfelelő parfümre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás JOOP! Wow! for Women
Összetétel

Ébressze fel magában a végzet asszonyát, aki minden férfi fejét elcsavarja! A JOOP! Wow for Women női Eau de Toilette kiemeli a természetes szépségét és szexepiljét.

  • érzéki világos illat
  • erős, magabiztos nőknek
  • nappali viselet, de különleges alkalmakhoz is illik

Az illat összetétele
Az Eau de Toilette rózsaszirmokkal hintett finom málna mámorító illatával bontakozik ki. A vörös rózsa elegáns és csábító aromája az Eau de Toilette teljes szívét betölti. A teljes illatkompozíció mélységéről és vonzerejéről krémes fehér pézsma záróakkordok gondoskodnak.

Az illat története
A JOOP! Wow szokatlanul érzéki illata a 2017 évi Wow! férfi Eau de Toilette női ellenpárja. Széles körben leplezetlen csodálatot és teljes elragadtatást hivatott kiváltani. A 2018 óta kapható illat arca Milla Jovovich hollywoodi színésznő.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rózsa, málna
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

JOOP! a márkáról

A legendás német JOOP! márka a modernitással és a hitelességgel jellemezhető. Alkotásai a világ nagyvárosainak ritmusában lüktetnek és olyan egyedi férfiak és nők számára készülnek, akik szenvedélyesen rajonganak a divat és dizájn iránt. A JOOP! parfümök alkotójuk frissességét, eredetiségét és egyedülállóságát hozzák magukkal az illatok világába.

A márka alapítója, Wolfgang Joop mindig is a szépség és a művészetek odaadó híve volt. Rövid pszichológiai tanulmányai után figyelmét a divatvilág felé fordította és hamarosan meg is nyerte egy rangos divattervezői verseny fődíját. 1978-ban mutatta be a világnak első divatkollekcióját. Bemutatója nemzetközi sikert aratott és a mester 1981-ben már saját JOOP! márkaneve alatt alkotott.

A vállalat legeslegelső illata a JOOP! Femme női Eau de Toilette volt. Ez egy leheletnyi keleti virágos árnyalattal színezett igazi nőies illat. A JOOP! férfi parfümök közül nem mindennapi kompozíciójával a JOOP! Homme emelkedik ki. Engedje át magát az ezekben a páratlan parfümökben pulzáló energiáknak!

Értékelés JOOP! Wow! for Women2