JOOP! Wow! for Women

eau de toilette nőknek 100 ml

1×
JOOP! Wow! for Women eau de toilette nőknek 100 ml
25 300Ft

Spóroljon 45%
100 ml
14 040Ft

Kód: JOP01931 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2019. 05. 21.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2019. 05. 21.
JOOP! Wow! for Women
100 ml | 14 040Ft

JOOP! Wow! for Women parfüm leírása

Ébressze fel magában a végzet asszonyát, aki minden férfi fejét elcsavarja! A JOOP! Wow for Women női Eau de Toilette kiemeli a természetes szépségét és szexepiljét.

  • érzéki világos illat
  • erős, magabiztos nőknek
  • nappali viselet, de különleges alkalmakhoz is illik

Az illat összetétele
Az Eau de Toilette rózsaszirmokkal hintett finom málna mámorító illatával bontakozik ki. A vörös rózsa elegáns és csábító aromája az Eau de Toilette teljes szívét betölti. A teljes illatkompozíció mélységéről és vonzerejéről krémes fehér pézsma záróakkordok gondoskodnak.

Az illat története
A JOOP! Wow szokatlanul érzéki illata a 2017 évi Wow! férfi Eau de Toilette női ellenpárja. Széles körben leplezetlen csodálatot és teljes elragadtatást hivatott kiváltani. A 2018 óta kapható illat arca Milla Jovovich hollywoodi színésznő.

Összetétel

Fej
málna, rózsa
Szív
bazsarózsa, rózsa
Alap
fehér pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

JOOP! a márkáról

A legendás német JOOP! márka a modernitással és a hitelességgel jellemezhető. Alkotásai a világ nagyvárosainak ritmusában lüktetnek és olyan egyedi férfiak és nők számára készülnek, akik szenvedélyesen rajonganak a divat és dizájn iránt. A JOOP! parfümök alkotójuk frissességét, eredetiségét és egyedülállóságát hozzák magukkal az illatok világába.

A márka alapítója, Wolfgang Joop mindig is a szépség és a művészetek odaadó híve volt. Rövid pszichológiai tanulmányai után figyelmét a divatvilág felé fordította és hamarosan meg is nyerte egy rangos divattervezői verseny fődíját. 1978-ban mutatta be a világnak első divatkollekcióját. Bemutatója nemzetközi sikert aratott és a mester 1981-ben már saját JOOP! márkaneve alatt alkotott.

A vállalat legeslegelső illata a JOOP! Femme női Eau de Toilette volt. Ez egy leheletnyi keleti virágos árnyalattal színezett igazi nőies illat. A JOOP! férfi parfümök közül nem mindennapi kompozíciójával a JOOP! Homme emelkedik ki. Engedje át magát az ezekben a páratlan parfümökben pulzáló energiáknak!

Értékelés JOOP! Wow! for Women

Új értékelés hozzáadása

5.0
1 értékelés
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás