JOOP! Jump Eau de Toilette uraknak

7×
JOOP! Jump Eau de Toilette uraknak
JOOP! Jump Eau de Toilette uraknak
30 ml

Kód: JOP0089 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás JOOP! Jump
Összetétel

Vesse bele magát az ismeretlenbe! A férfi JOOP! Jump eau de toilette-et kimondottan azoknak a sportos férfiaknak alkották, akik bármikor bele mernek vágni egy újabb kihívásba vagy kalandba. A friss illatkompozíció minden nap végigkíséri, bármi is várjon éppen Önre. 

  • friss, aromás, fougère illat
  • azoknak a férfiaknak, akik imádják a dinamikát
  • mindennapos viseletre alkalmas

Az illat összetétele
A fejillatban azonnal a rozmaring és a kömény aromás keverékét érezheti, amelyet a gyümölcsös grapefruitlé tesz teljessé. Rövid idő elteltével a koriander és kunkor alkotta szívillat is csatlakozik hozzájuk. A kompozíció a pézsmából, vetiverből és tonkababból álló alapillaton nyugszik, amelyek együttesen rendkívül férfias és vonzó lecsengést kölcsönöz a JOOP! Jump illatának.

Az illat története
A Jump illatot már 2005-ben piacra dobták. Az illatkompozíció Sophie Labbe alkotása, a kékes tónusú, egyszerű üvegcse pedig kiemeli az eau de toilette frissességét.  

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kömény, rozmaring, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
koriander, heliotrop
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, vetiverfű, tonkabab
Az illat fajtája
aromás

JOOP! a márkáról

A legendás német JOOP! márka a modernitással és a hitelességgel jellemezhető. Alkotásai a világ nagyvárosainak ritmusában lüktetnek és olyan egyedi férfiak és nők számára készülnek, akik szenvedélyesen rajonganak a divat és dizájn iránt. A JOOP! parfümök alkotójuk frissességét, eredetiségét és egyedülállóságát hozzák magukkal az illatok világába.

A márka alapítója, Wolfgang Joop mindig is a szépség és a művészetek odaadó híve volt. Rövid pszichológiai tanulmányai után figyelmét a divatvilág felé fordította és hamarosan meg is nyerte egy rangos divattervezői verseny fődíját. 1978-ban mutatta be a világnak első divatkollekcióját. Bemutatója nemzetközi sikert aratott és a mester 1981-ben már saját JOOP! márkaneve alatt alkotott.

A vállalat legeslegelső illata a JOOP! Femme női Eau de Toilette volt. Ez egy leheletnyi keleti virágos árnyalattal színezett igazi nőies illat. A JOOP! férfi parfümök közül nem mindennapi kompozíciójával a JOOP! Homme emelkedik ki. Engedje át magát az ezekben a páratlan parfümökben pulzáló energiáknak!

Értékelés JOOP! Jump7