JOOP! Homme Absoluteeau de parfum uraknak

4×
JOOP! Homme Absolute eau de parfum uraknak
JOOP! Homme Absolute eau de parfum uraknak
Spóroljon
25100Ft

Spóroljon 39%
120 ml
15190Ft

Kód: JOP02681 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 04. 16.
Csomagküldő – átvevőhely
csütörtök 2020. 04. 16.

JOOP! Homme Absolute parfüm leírása
Összetétel

Az intenzíven csábító JOOP! Homme Absolute eau de parfum illatának köszönhetően minden helyzetben a figyelem középpontjában lesz.

  • elragadó orientális illat
  • az ellenállhatatlan csábító számára
  • remek nappali viseletre, de különleges alkalmakhoz is illik

Az illat összetétele
A legelején a fekete borsszemek aromás illatát érzi, majd kisvártatva megszólal az ylang-ylang mámorító akkordja, amely a férfi parfümök szokatlan összetevője, és az illatot különlegesen érzéki jelleggel ruházza fel. Az alapillatot a vetiver, a tonkababok és egy csipet tömjén jegyei járják át, s mindezek keveréke melengető bensőségességet és erőt kölcsönöz a kompozíciónak.

Az illat története
A JOOP! Homme Absolute a született csábító szinonimája. A nők figyelmét magabiztos fellépésével, humorával és játékosságával nyeri el. Mindig hisz magában és sohasem hagyja abba álmai megvalósítását. Vegye körül magát ön is e szexi illat melengetően vonzó aromájával, amely 2019-ben került a piacra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fekete bors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ylang-ylang
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, tömjén, vetiverfű
Az illat fajtája
orientális

JOOP! Homme Absolute vonatkozásában írtuk
Cikkek

JOOP! a márkáról

A legendás német JOOP! márka a modernitással és a hitelességgel jellemezhető. Alkotásai a világ nagyvárosainak ritmusában lüktetnek és olyan egyedi férfiak és nők számára készülnek, akik szenvedélyesen rajonganak a divat és dizájn iránt. A JOOP! parfümök alkotójuk frissességét, eredetiségét és egyedülállóságát hozzák magukkal az illatok világába.

A márka alapítója, Wolfgang Joop mindig is a szépség és a művészetek odaadó híve volt. Rövid pszichológiai tanulmányai után figyelmét a divatvilág felé fordította és hamarosan meg is nyerte egy rangos divattervezői verseny fődíját. 1978-ban mutatta be a világnak első divatkollekcióját. Bemutatója nemzetközi sikert aratott és a mester 1981-ben már saját JOOP! márkaneve alatt alkotott.

A vállalat legeslegelső illata a JOOP! Femme női Eau de Toilette volt. Ez egy leheletnyi keleti virágos árnyalattal színezett igazi nőies illat. A JOOP! férfi parfümök közül nem mindennapi kompozíciójával a JOOP! Homme emelkedik ki. Engedje át magát az ezekben a páratlan parfümökben pulzáló energiáknak!

Értékelés JOOP! Homme Absolute