Joico K-PAK Color Therapy

olaj festett hajra

16×
Joico K-PAK Color Therapy olaj festett hajra
100 ml

Kód: JOI0082 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Joico K-PAK Color Therapy
100 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Joico K-PAK Color Therapy kozmetika leírása

A minőségi Joico K-PAK Color Therapy hajolaj megadja a hajának a jól megérdemelt ápolást. Használatával a haj selymes és ragyogóan fényes lesz.

Tulajdonságok:

  • fényt ad a hajnak
  • nagymértékben regenerálja és védi a hajat
  • hidratálja és finommá teszi a hajat
  • erőssé és rugalmassá teszi a hajat

Használata:
Nedves hajra alkalmazza, elsősorban a hajszálak teljes hosszára és végeire vigye fel. Ne öblítse le. Naponta használhatja.

Tulajdonságok

Hajtípus
festett haj
Konzisztencia
olaj

Joico a márkáról

A Joico márka már hosszú éveken át bizonyítottan a legkiválóbb minőségű professzionális hajápoló készítményeket gyártja, melyek tervezésénél mesterfodrászok segédkeznek. A Shiseido márka alá tartozik, mely az USA –ból hozza a kiváló professzionális termékeit a gyönyörű hajért. Elmodhatjuk, hogy a haj méretére szabják a termékeiket. A Joico egy modern márka, mely követi az aktuális kosmetika, ruházat és művészet divatját, hisz a haj styling nagyon szorosan összefügg a divattal és a szépséggel. Ez a márka mindig igyekszik egy lépéssel előrébb járni az innovatív technológiájának, jó minőségű összetevőinek és legjobb receptjeinek köszönhetően. Mindez feljogosítja arra, hogy a legjobb márkák közé tartozzon, melyek biztosítják a legjobb minőségű termékek kínálatát.