John VarvatosBlue ajándékszett uraknak

John Varvatos Blue ajándékszett uraknak
John Varvatos Blue ajándékszett uraknak

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: JVA02744

Eau de Toilette uraknak 125 ml + Eau de Toilette uraknak 17 ml

Az otthonán kívül, utazásai során sem kell elbúcsúznia az illatától.A férfi John Varvatos Blue parfüm-szett a teljes verzión kívül tartalmaz egy miniatűrt is az illatból, melyet könnyedén odacsomagolhat a poggyászához, s így mindig kéznél lesz.

Tulajdonságok:

  • tartalmazza a teljes mértékű illatot és annak miniatűr változatát is
  • praktikus kazettában, mely másra is felhasználható
  • ajándéknak kiváló

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette uraknak 125 ml
  • Eau de Toilette uraknak 17 ml

Összetétel

Az illat fajtája
aromás, fűszeres, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

John Varvatos parfümök - John Varvatos – a top amerikai design illatai. A John Varvatos márka már régóta tartja az amerikai design ranglétráján foglalt előkelő helyét. 2000 –ben New York –ban mutatta be John Varvatos görög eredetű amerikai divattervező a ruha kollekcióját. Ma már a sportos divat és kiegészítőkön kívül fényűző órák, kiváló kozmetikumok és eredeti férfi parfümök készítésével is foglalkozik.
Már a 2004 –ben megjelent John Varvatos első parfümje is hatalmas sikereket ért el, így hamarosan újabb kollekciók követték, melyeket eredetiség, laza elegancia és érdekes összetevők jellemeztek. A John Varvatos parfümökben olyan különleges összetevőket találhatunk, mint amilyen a bazsalikom, édeskömény, rebarbara, kakukkfű vagy majoránna. Az egyes összetevők geniális kombinációja olyan illatokat hoznak létre, melyek jellemzik a legvonzóbb férfi tulajdonságokat – érzékiség és eredetiség, elegancia és karizma, egyéniség …
A John Varvatos parfümök jól csengő parfümőrök munkái, mint például Rodrigo Flores-Roux vagy maga John Varvatos, kinek munkáját számos díjjal is jutalmaztak. A parfümökbe saját kiemelkedő személyiségét igyekszik belecsempészni, valamint megtalálhatjuk benne a rockzene iránti imádatának jeleit is.
A John Varvatos mindig a legjobb minőséget és fényűzést jelenti egy különleges látószögből.