John FriedaVolume Lift Core Restore hab a hajtérfogat növelésére

1×
John Frieda Volume Lift Core Restore hab a hajtérfogat növelésére
John Frieda Volume Lift Core Restore hab a hajtérfogat növelésére
60 ml

Kód: JOF02042 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás John Frieda Volume Lift Core Restore
Tulajdonságok

Intsen búcsút egyszer s mindenkorra a lelapuló hajnak! A dús hajat eredményező John Frieda Volume Lift Core Restore spray gondoskodik a légies frizuráról – pontosan olyanról, amilyet mindig is csodált. Ezentúl Önt fogják a többiek csodálni!

Tulajdonságok:

  • minőségében javítja a haj szerkezetét
  • sűrűbbé és erősebbé teszi a hajat
  • a haj légies és dúsabb hatást kelt
  • megbízhatóan hosszan tartó hatás

Használata:
Vigye fel a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le. Formázza a haját a szokásos módon.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Rögzítés, Sűrűség és vitalitás, hajdúsító
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Haj hossza
hosszú haj
Rögzítés mértéke
gyenge fixálás

John Frieda a márkáról

Minden helyzetben tökéletes frizura? A John Frieda hajkozmetika mindig személyre szabott megoldást nyújt önnek. Az alapítójáról elnevezett márka már több mint 30 éves történelemmel bír, és még ma is sugárzik belőle az eredeti szalon öröksége: „Olyan termékekre van szükség, melyek a különböző hajtípusok specifikus problémáit célozzák meg és oldják meg.“ Így nem lehet csodálkozni azon, hogy világszerte szeretik a nők.

Önnek pontos elképzelése van a hajáról és a stílusáról, a John Frieda hajkozmetika pedig kivételes készítményeinek köszönhetően képes azt megvalósítani. Minden hajtípusra professzionális ápolást kínál. A szokásos samponok, kondicionálók és egyéb hajápolók mellett nem hiányzik a választékából a platinaszőkék által közkedvelt John Frieda lila sampon sem. Azok a nők pedig, akiknek a rakoncátlan hullámaikat kell megzabolázniuk, a John Frieda Frizz Ease Serum-ra esküsznek.

A John Frieda hajápoló termékek olyan nőknek valók, akik hajlandóak időt és eszközöket is áldozni arra, hogy a lehető legjobban nézzenek ki, és legalább olyan jól is érezzék magukat. Még a világ legkiemelkedőbb fodrászai is, akikre a show business olyan sztárjai bízzák a hajuk ápolását, mint Natalie Portman vagy Nicole Kidman, előszeretettel használják.

Értékelés John Frieda Volume Lift Core Restore1