Jimmy ChooUrban Hero ajándékszett uraknak

Jimmy Choo Urban Hero ajándékszett uraknak
Jimmy Choo Urban Hero ajándékszett uraknak
23 490Ft

Több mint 5 db a raktáron | 23 490,00Ft / 1 db, áfával | Kód: JCH02111

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 7,5 ml + borotválkozás utáni balzsam 100 ml

1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Az otthonán kívül, utazásai során sem kell elbúcsúznia az illatától.A férfi Jimmy Choo Urban Hero parfüm-szett a teljes verzión kívül tartalmaz egy miniatűrt is az illatból, melyet könnyedén odacsomagolhat a poggyászához, s így mindig kéznél lesz.

Tulajdonságok:

  • tartalmazza a teljes mértékű illatot és annak miniatűr változatát is
  • ajándéknak kiváló
  • minden férfinak örömöt szerez

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml
  • borotválkozás utáni balzsam 100 ml

Összetétel

Az illat fajtája
citrusos, fűszeres
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Minden Jimmy Choo parfüm ugyanolyan szép és stílusos, mint ennek az ikonikus divatmárkának a cipői. Ezért bárhová is készül, tökéletessé teszi a megjelenését. Vigye tökélyre megjelenését ezekkel a fényűző és merész illatokkal.

A világhírű divattervezőre jellemző extravagáns stílus az egyedülálló üvegcsék formáján is megmutatkozik, ezáltal a megjelenésükkel teljesen kitűnnek a többi közül. Magukon az illatkompozíciókon is a kidolgozottság, az eredetiség és könnyed különcség érződik.

A Jimmy Choo Flash női illat üde virágos esszenciáival és gyöngéd kicsengésével ragadja magával viselőjét. A Jimmy Choo Blossom eau de parfum temperamentumosabb és remekül kiemeli a természetes vonzerejét, míg a Jimmy Choo Fever kissé keleties színezetű, édesen melengető illatával lopja be magát a szívébe.

A Jimmy Choo Man kollekcióból nyugodtan bízza magát a napjaink dinamikus életstílusának ritmusára pulzáló Man Blue eau de toilette illatára. A Man Ice ugyanakkor egy ezzel ellentétes, fás aromás klasszikus, benne élesen kirajzolódó citrusos jegyekkel. Tapasztalja meg Jimmy Choo műhelyének fényűző és merész illatait.