Jimmy Choo Man Intense Eau de Toilette uraknak

1×
Jimmy Choo Man Intense Eau de Toilette uraknak
Jimmy Choo Man Intense Eau de Toilette uraknak
100 ml
12 170Ft

12 170Ft / 100 ml, áfával
Kód: JCH0697 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2021. 01. 28.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 01. 28.

Jimmy Choo Man Intense parfüm leírása
Összetétel

Váljon olyan úriemberré, aki a benne rejlő lázadót sem tagadja meg. A férfi Jimmy Choo Man Intense Eau de Toilette a klasszikus gyümölcsös és fás jegyeket olyan modern és szokatlan összetevőkkel társítja, melyeknek köszönhetően könnyedén kiemelkedik a tömegből.

  • elegáns, aromás illat
  • illatában még intenzívebben jelenik meg az ikonikus Jimmy Choo Man érzékisége
  • napközben és esti alkalmakkor is remekül kiegészíti Önt

Az illat összetétele
A levendulával kísért dinnye és mandarin vizes illata már az első beleszagoláskor felfrissíti. Ezt követően az illatkompozíció a davana olaj és az erőteljesen férfias feketebors merész akkordjaival bontakozik ki. Az ámbra, tonkabab és pacsuli jegyeken nyugvó, melengető alapillat elegáns színezetet kölcsönöz neki, különösen a lecsengés során.

Az illat története
A 2016. évi erőteljesen aromás Jimmy Choo Man Intense parfüm sötét üvegcséje az antik alkoholos laposüveget juttatja eszünkbe. A sötét és elegáns üveg, valamint a kígyóbőr mintázatú, fényűző kupak a klasszikus forradalmi megfogalmazása.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, dinnye, levendula
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
davana, fekete bors
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, pacsuli, borostyán
Az illat fajtája
aromás

Jimmy Choo a márkáról

Minden Jimmy Choo parfüm ugyanolyan szép és stílusos, mint ennek az ikonikus divatmárkának a cipői. Ezért bárhová is készül, tökéletessé teszi a megjelenését. Vigye tökélyre megjelenését ezekkel a fényűző és merész illatokkal.

A világhírű divattervezőre jellemző extravagáns stílus az egyedülálló üvegcsék formáján is megmutatkozik, ezáltal a megjelenésükkel teljesen kitűnnek a többi közül. Magukon az illatkompozíciókon is a kidolgozottság, az eredetiség és könnyed különcség érződik.

A Jimmy Choo Flash női illat üde virágos esszenciáival és gyöngéd kicsengésével ragadja magával viselőjét. A Jimmy Choo Blossom eau de parfum temperamentumosabb és remekül kiemeli a természetes vonzerejét, míg a Jimmy Choo Fever kissé keleties színezetű, édesen melengető illatával lopja be magát a szívébe.

A Jimmy Choo Man kollekcióból nyugodtan bízza magát a napjaink dinamikus életstílusának ritmusára pulzáló Man Blue eau de toilette illatára. A Man Ice ugyanakkor egy ezzel ellentétes, fás aromás klasszikus, benne élesen kirajzolódó citrusos jegyekkel. Tapasztalja meg Jimmy Choo műhelyének fényűző és merész illatait.

Értékelés Jimmy Choo Man Intense1