Jimmy Choo Man Intense ajándékszett I. uraknak

Jimmy Choo Man Intense ajándékszett I. uraknak
Jimmy Choo Man Intense ajándékszett I. uraknak
17 480Ft

17 480,00Ft / 1 db, áfával
Kód: JCH02085 | Több mint 5 db a raktáron

Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 7,5 ml + borotválkozás utáni balzsam 100 ml

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Jimmy Choo Man Intense
Összetétel

Ideális ajándékot keres kedvesének, fiútestvérének vagy édesapjának?A férfi Jimmy Choo Man Intense parfüm-szett minden férfinak örömöt szerez.

Tulajdonságok:

  • minden férfinak örömöt szerez
  • ajándéknak kiváló
  • luxusillat igényesek számára

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Eau de Toilette 7,5 ml
  • borotválkozás utáni balzsam 100 ml

Összetétel

Az illat fajtája
aromás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Jimmy Choo a márkáról

Minden Jimmy Choo parfüm ugyanolyan szép és stílusos, mint ennek az ikonikus divatmárkának a cipői. Ezért bárhová is készül, tökéletessé teszi a megjelenését. Vigye tökélyre megjelenését ezekkel a fényűző és merész illatokkal.

A világhírű divattervezőre jellemző extravagáns stílus az egyedülálló üvegcsék formáján is megmutatkozik, ezáltal a megjelenésükkel teljesen kitűnnek a többi közül. Magukon az illatkompozíciókon is a kidolgozottság, az eredetiség és könnyed különcség érződik.

A Jimmy Choo Flash női illat üde virágos esszenciáival és gyöngéd kicsengésével ragadja magával viselőjét. A Jimmy Choo Blossom eau de parfum temperamentumosabb és remekül kiemeli a természetes vonzerejét, míg a Jimmy Choo Fever kissé keleties színezetű, édesen melengető illatával lopja be magát a szívébe.

A Jimmy Choo Man kollekcióból nyugodtan bízza magát a napjaink dinamikus életstílusának ritmusára pulzáló Man Blue eau de toilette illatára. A Man Ice ugyanakkor egy ezzel ellentétes, fás aromás klasszikus, benne élesen kirajzolódó citrusos jegyekkel. Tapasztalja meg Jimmy Choo műhelyének fényűző és merész illatait.

Értékelés Jimmy Choo Man Intense