Jimmy Choo Man Ice

ajándékszett II.

Jimmy Choo Man Ice ajándékszett II.
Jimmy Choo Man Ice ajándékszett II.
Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 7,5 ml + borotválkozás utáni balzsam 100 ml
17 060Ft

Kód: JCH01575 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 07. 24.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 07. 24.
Jimmy Choo Man Ice
Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 7,5 ml + borotválkozás utáni balzsam 100 ml | 17 060Ft

Összetétel

Ajándék szett típusa
ajándékszett
Az illat fajtája
aromás, fás

Jimmy Choo a márkáról

Egészítse ki outfitjét a rendkívüli Jimmy Choo parfümök valamelyikével! Mert ha valóban az igazán eredeti dolgokat keresi, akkor a Jimmy Choo márka illatai valóban elragadtatják! A Jimmy Choo parfümök vonzó összetételükkel, kifinomultságukkal és egy kis adag extravaganciával tűnnek ki.
A Jimmy Choo parfümök pompás kiegészítők a modern, magabiztos nők és a mai, dinamikus férfiak részére, akiknek van stílusuk. A Jimmy Choo parfümök egyediségét tökéletesen fokozza az üvegcsék - e valóban eredeti formatervezői alkotások - átgondoltan kifinomult megjelenése.
A Jimmy Choo márka alapítója pályafutását ugyanis luxus női és férfi cipőgyártással indította és így tett szert világhírre. A cipőtervezésnél Jimmy Choo szeret valódi bőrrel, szaténnal, telt színekkel vagy csillogó kristályokkal dolgozni. Pontosan ez az extravagáns stílus tükröződik Jimmy Choo egyedi flakonjaiban, melyek, megjelenésükkel teljesen kiemelkednek a többiek közül.
A Jimmy Choo parfümök egy tehetséges divattervező igazi remekművei, melyek luxus aromájába és lenyűgöző megjelenésébe egyszerűen azonnal bele fog szeretni!

Értékelés Jimmy Choo Man Ice

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!