Jimmy Choo Manajándékszett I. uraknak

Jimmy Choo Man ajándékszett I. uraknak
Jimmy Choo Man ajándékszett I. uraknak
Új
17 640Ft

Kód: JCH02029 | Raktáron

eau de toilette 100 ml + tusfürdő gél arcra, testre és hajra 100 ml + borotválkozás utáni balzsam 100 ml

1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 06. 08.
Személyes átvétel
szombat 2020. 06. 06.

Összetétel

Az illat fajtája
aromás, gyümölcsös
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Jimmy Choo a márkáról

Minden Jimmy Choo parfüm ugyanolyan szép és stílusos, mint ennek az ikonikus divatmárkának a cipői. Ezért bárhová is készül, tökéletessé teszi a megjelenését. Vigye tökélyre megjelenését ezekkel a fényűző és merész illatokkal.

A világhírű divattervezőre jellemző extravagáns stílus az egyedülálló üvegcsék formáján is megmutatkozik, ezáltal a megjelenésükkel teljesen kitűnnek a többi közül. Magukon az illatkompozíciókon is a kidolgozottság, az eredetiség és könnyed különcség érződik.

A Jimmy Choo Flash női illat üde virágos esszenciáival és gyöngéd kicsengésével ragadja magával viselőjét. A Jimmy Choo Blossom eau de parfum temperamentumosabb és remekül kiemeli a természetes vonzerejét, míg a Jimmy Choo Fever kissé keleties színezetű, édesen melengető illatával lopja be magát a szívébe.

A Jimmy Choo Man kollekcióból nyugodtan bízza magát a napjaink dinamikus életstílusának ritmusára pulzáló Man Blue eau de toilette illatára. A Man Ice ugyanakkor egy ezzel ellentétes, fás aromás klasszikus, benne élesen kirajzolódó citrusos jegyekkel. Tapasztalja meg Jimmy Choo műhelyének fényűző és merész illatait.

Értékelés Jimmy Choo Man