Jimmy Choo For WomenEau de Parfum hölgyeknek

61×
Jimmy Choo For Women Eau de Parfum hölgyeknek
Jimmy Choo For Women Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
17 030Ft

Kód: JCH0108 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 12. 07.
Személyes átvétel
szombat 2020. 12. 05.

Jimmy Choo For Women parfüm leírása
Összetétel

A Jimmy Choo For Women női Eau de Parfum egyetlen üvegcsében egyesíti a színtiszta nőiességet, a luxust és a stílust. Egy olyan mágikusan vonzó, virágos és gyümölcsös elemeket tartalmazó illat, mely mintha csak maga az érzéki csábításra való kihívás lenne.

  • gyümölcsös chypre illat
  • modern, erős nőknek
  • mindennapos viseletként és kivételes alkalmakra is megfelelő

Az illat összetétele
Beleszagolva felfedezi azokat a titokzatos összetevőket, melyek rendkívül vonzóvá teszik ezt a parfümöt. Elsőként az olasz narancs és a körte nektárjának édes illatjegyei jelennek meg, melyeket szinte azonnal felvált az egzotikus tigris orchidea. Az illatkoncertet pedig az elragadóan édes karamell és az indonéz pacsuli aromája zárja.

Az illat története
A Jimmy Choo For Women parfüm 2011-ben látott napvilágot, és azóta is világszerte a lányok és a hölgyek kedvence. Nem csupán elbűvölő illatával kényezteti az érzékeket, de dizájnos rózsaszín üvegcséjével is, mely legalább annyira bájos, mint ennek a malajziai tervezőnek a műhelyéből származó többi alkotás.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
körte, olasz narancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tigris orchidea
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, karamell
Az illat fajtája
gyümölcsös, chypre

Jimmy Choo a márkáról

Minden Jimmy Choo parfüm ugyanolyan szép és stílusos, mint ennek az ikonikus divatmárkának a cipői. Ezért bárhová is készül, tökéletessé teszi a megjelenését. Vigye tökélyre megjelenését ezekkel a fényűző és merész illatokkal.

A világhírű divattervezőre jellemző extravagáns stílus az egyedülálló üvegcsék formáján is megmutatkozik, ezáltal a megjelenésükkel teljesen kitűnnek a többi közül. Magukon az illatkompozíciókon is a kidolgozottság, az eredetiség és könnyed különcség érződik.

A Jimmy Choo Flash női illat üde virágos esszenciáival és gyöngéd kicsengésével ragadja magával viselőjét. A Jimmy Choo Blossom eau de parfum temperamentumosabb és remekül kiemeli a természetes vonzerejét, míg a Jimmy Choo Fever kissé keleties színezetű, édesen melengető illatával lopja be magát a szívébe.

A Jimmy Choo Man kollekcióból nyugodtan bízza magát a napjaink dinamikus életstílusának ritmusára pulzáló Man Blue eau de toilette illatára. A Man Ice ugyanakkor egy ezzel ellentétes, fás aromás klasszikus, benne élesen kirajzolódó citrusos jegyekkel. Tapasztalja meg Jimmy Choo műhelyének fényűző és merész illatait.

Értékelés Jimmy Choo For Women61