Jimmy Choo For Womeneau de parfum hölgyeknek

45×
Jimmy Choo For Women eau de parfum hölgyeknek
Jimmy Choo For Women eau de parfum hölgyeknek
100 ml
14 120Ft

Kód: JCH0108 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 02.
Személyes átvétel
szombat 2020. 05. 30.

Jimmy Choo For Women parfüm leírása
Összetétel

A Jimmy Choo For Women női Eau de Parfum egyetlen üvegcsében egyesíti a színtiszta nőiességet, a luxust és a stílust. Egy olyan mágikusan vonzó, virágos és gyümölcsös elemeket tartalmazó illat, mely mintha csak maga az érzéki csábításra való kihívás lenne.

  • gyümölcsös chypre illat
  • modern, erős nőknek
  • mindennapos viseletként és kivételes alkalmakra is megfelelő

Az illat összetétele
Beleszagolva felfedezi azokat a titokzatos összetevőket, melyek rendkívül vonzóvá teszik ezt a parfümöt. Elsőként az olasz narancs és a körte nektárjának édes illatjegyei jelennek meg, melyeket szinte azonnal felvált az egzotikus tigris orchidea. Az illatkoncertet pedig az elragadóan édes karamell és az indonéz pacsuli aromája zárja.

Az illat története
A Jimmy Choo For Women parfüm 2011-ben látott napvilágot, és azóta is világszerte a lányok és a hölgyek kedvence. Nem csupán elbűvölő illatával kényezteti az érzékeket, de dizájnos rózsaszín üvegcséjével is, mely legalább annyira bájos, mint ennek a malajziai tervezőnek a műhelyéből származó többi alkotás.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
körte, olasz narancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tigris orchidea
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, karamell
Az illat fajtája
gyümölcsös, chypre

Jimmy Choo a márkáról

Minden Jimmy Choo parfüm ugyanolyan szép és stílusos, mint ennek az ikonikus divatmárkának a cipői. Ezért bárhová is készül, tökéletessé teszi a megjelenését. Vigye tökélyre megjelenését ezekkel a fényűző és merész illatokkal.

A világhírű divattervezőre jellemző extravagáns stílus az egyedülálló üvegcsék formáján is megmutatkozik, ezáltal a megjelenésükkel teljesen kitűnnek a többi közül. Magukon az illatkompozíciókon is a kidolgozottság, az eredetiség és könnyed különcség érződik.

A Jimmy Choo Flash női illat üde virágos esszenciáival és gyöngéd kicsengésével ragadja magával viselőjét. A Jimmy Choo Blossom eau de parfum temperamentumosabb és remekül kiemeli a természetes vonzerejét, míg a Jimmy Choo Fever kissé keleties színezetű, édesen melengető illatával lopja be magát a szívébe.

A Jimmy Choo Man kollekcióból nyugodtan bízza magát a napjaink dinamikus életstílusának ritmusára pulzáló Man Blue eau de toilette illatára. A Man Ice ugyanakkor egy ezzel ellentétes, fás aromás klasszikus, benne élesen kirajzolódó citrusos jegyekkel. Tapasztalja meg Jimmy Choo műhelyének fényűző és merész illatait.

Értékelés Jimmy Choo For Women