Jimmy Choo For Women, eau de parfum nőknek 4,5 ml szórófej nélkül | notino.hu

Jimmy Choo For Women

eau de parfum nőknek 4,5 ml szórófej nélkül

Jimmy Choo For Women eau de parfum nőknek 4,5 ml szórófej nélkül
Jimmy Choo For Women eau de parfum nőknek 4,5 ml szórófej nélkül
Jimmy Choo For Women eau de parfum nőknek 4,5 ml szórófej nélkül
4,5 ml
2 990Ft

Kód: JCH0114 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 08. 20., hétfő
Személyes átvétel
2018. 08. 20., hétfő

Összetétel

Alap
karamell, pacsuli
Fej
körte, mandarin, zöld tónusok
Szív
orchidea
Az illat fajtája
továbbiak

Jimmy Choo a márkáról

Egészítse ki outfitjét a rendkívüli Jimmy Choo parfümök valamelyikével! Mert ha valóban az igazán eredeti dolgokat keresi, akkor a Jimmy Choo márka illatai valóban elragadtatják! A Jimmy Choo parfümök vonzó összetételükkel, kifinomultságukkal és egy kis adag extravaganciával tűnnek ki.
A Jimmy Choo parfümök pompás kiegészítők a modern, magabiztos nők és a mai, dinamikus férfiak részére, akiknek van stílusuk. A Jimmy Choo parfümök egyediségét tökéletesen fokozza az üvegcsék - e valóban eredeti formatervezői alkotások - átgondoltan kifinomult megjelenése.
A Jimmy Choo márka alapítója pályafutását ugyanis luxus női és férfi cipőgyártással indította és így tett szert világhírre. A cipőtervezésnél Jimmy Choo szeret valódi bőrrel, szaténnal, telt színekkel vagy csillogó kristályokkal dolgozni. Pontosan ez az extravagáns stílus tükröződik Jimmy Choo egyedi flakonjaiban, melyek, megjelenésükkel teljesen kiemelkednek a többiek közül.
A Jimmy Choo parfümök egy tehetséges divattervező igazi remekművei, melyek luxus aromájába és lenyűgöző megjelenésébe egyszerűen azonnal bele fog szeretni!

Menu