Jimmy Choo Fever ajándékszett II. hölgyeknek

Jimmy Choo Fever ajándékszett II. hölgyeknek
Jimmy Choo Fever ajándékszett II. hölgyeknek

Kód: JCH02086 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 7,5 ml + testápoló tej 100 ml

Leírás Jimmy Choo Fever
Összetétel

Ideális ajándékot keres kedvesének, lánytestvérének, vagy édesanyjának?A női Jimmy Choo Fever parfüm-szett garantáltan mosolyt csal szerettei arcára.

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden nőnek örömöt szerez
  • luxuskivitel

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml
  • testápoló tej 100 ml

Összetétel

Az illat fajtája
orientális
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Jimmy Choo a márkáról

Minden Jimmy Choo parfüm ugyanolyan szép és stílusos, mint ennek az ikonikus divatmárkának a cipői. Ezért bárhová is készül, tökéletessé teszi a megjelenését. Vigye tökélyre megjelenését ezekkel a fényűző és merész illatokkal.

A világhírű divattervezőre jellemző extravagáns stílus az egyedülálló üvegcsék formáján is megmutatkozik, ezáltal a megjelenésükkel teljesen kitűnnek a többi közül. Magukon az illatkompozíciókon is a kidolgozottság, az eredetiség és könnyed különcség érződik.

A Jimmy Choo Flash női illat üde virágos esszenciáival és gyöngéd kicsengésével ragadja magával viselőjét. A Jimmy Choo Blossom eau de parfum temperamentumosabb és remekül kiemeli a természetes vonzerejét, míg a Jimmy Choo Fever kissé keleties színezetű, édesen melengető illatával lopja be magát a szívébe.

A Jimmy Choo Man kollekcióból nyugodtan bízza magát a napjaink dinamikus életstílusának ritmusára pulzáló Man Blue eau de toilette illatára. A Man Ice ugyanakkor egy ezzel ellentétes, fás aromás klasszikus, benne élesen kirajzolódó citrusos jegyekkel. Tapasztalja meg Jimmy Choo műhelyének fényűző és merész illatait.

Értékelés Jimmy Choo Fever