Jil SanderSun Men Summer Edition 2020 Eau de Toilette uraknak

Jil Sander Sun Men Summer Edition 2020 Eau de Toilette uraknak
Jil Sander Sun Men Summer Edition 2020 Eau de Toilette uraknak
125 ml

Kód: JSD02352 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Választhat egy mini parfümöket tartalmazó Discovery Boxot a kosarában ingyen, ha 13 800 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Jil Sander Sun Men Summer Edition 2020
Összetétel

A tökéletes, gondtalan nyári hangulatot testesíti meg flakonjában a Jil Sander Sun Men Summer Edition 2020 Eau de Toilette uraknak. Illata igazán energizáló, és friss, így nem hiányozhat egy nyaralásról sem. Ügyesen keveri a fás, és aromás illatokat a virágos akkordokkal, így igazán felejthetetlen.

  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • főként melegebb időjáráshoz
  • aromás-fás illat

Illat összetétele
Az első tónusai kontrasztosok a Jil Sander Sun Men illatnak. Ugyanis a lédús mandarin, és alma keveredik a borókával, és ciprussal. Harmonikusan társul hozzá a levendula, és Tahiti gardénia, amely azonnal a trópusi nyaralásra repít. A cédrusfa, és melengető borostyán teszik különlegessé, legtovább így a fás tónusok maradnak meg bőrén.

Illat története
A 2020-ban megjelent illat flakonja is a csodás tengerpartra emlékeztet. Ahogy a parfüm nevéből is kiderül a Jil Sander Sun Men eau de toilette tökéletes társ a forró nyári hónapokra. Aromás-fás tónusai igazán csábító fátyolba burkolják, és viselőjét, és környezetét elvarázsolja.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarinolaj, almaolaj, ciprusolaj, borókaolaj
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula, Tahiti gardénia, cédrusfa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, borostyán, szantálfa, fás tónusok
Az illat fajtája
aromás, fás

Jil Sander a márkáról

A Jil Sander márka alapítója a minimalista és az elegáns stílus szeretetéről híres divattervezőnő nevét viseli. Jil Sander a felesleges díszektől és erőteljes színektől mentes, idők felett álló szabással készült ruháival hódított meg a világot. Ruhaipari tanulmányainak befejezése után saját butikot nyitott és a divattervezők remekművei mellett néhány saját modelljét is árulta. Jil sikere első kollekciójával, majd saját divatháza megnyitásával folytatódott.

Eleinte a márka kizárólag a ruházatra összpontosított, azonban fokozatosan bedolgozta magát a szépségiparba is. Az első illatkollekcióját 1979-ben mutatta be Jil Sander Man Pure és Jil Sander Women Pure néven.

Napjainkban a vezető parfümőrök és a világvezető Coty kozmetikai márka közreműködésével megalkotott Jil Sander parfümök száma már 70 felett jár. A Jil Sander stílus még mindig egyet jelent a minimalizmussal, azonban soha nem felejti kiemelni a női és férfi attribútumokat.

Értékelés Jil Sander Sun Men Summer Edition 2020