Jil Sander Sun for Men

tusfürdő férfiaknak 150 ml

Jil Sander Sun for Men tusfürdő férfiaknak 150 ml
Jil Sander Sun for Men tusfürdő férfiaknak 150 ml
Jil Sander Sun for Men tusfürdő férfiaknak 150 ml
3 700Ft
Kedvezmény 21%
150 ml
2 940Ft

Kód: JSD0094 | Több mint 20 db a raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

db
Express One (Transoflex)
2019. 03. 22., péntek
Személyes átvétel
2019. 03. 22., péntek
Jil Sander Sun for Men
150 ml | 2 940Ft

Jil Sander Sun for Men parfüm leírása

A kiváló minőségű Jil Sander Sun for Men tusfürdő tökéletesen egészíti az azonos termékcsalád illatát. Frissé, selymessé és illatozóvá teszi a bőrt, ami ösztönözi az érzékeket és fokozza az öntudatosságát. Használatával minden egyes fürdés csodálatos élménnyé válik.

Jil Sander a márkáról

A Jil Sander márka alapítója a minimalista és az elegáns stílus szeretetéről híres divattervezőnő nevét viseli. Jil Sander a felesleges díszektől és erőteljes színektől mentes, idők felett álló szabással készült ruháival hódított meg a világot. Ruhaipari tanulmányainak befejezése után saját butikot nyitott és a divattervezők remekművei mellett néhány saját modelljét is árulta. Jil sikere első kollekciójával, majd saját divatháza megnyitásával folytatódott.

Eleinte a márka kizárólag a ruházatra összpontosított, azonban fokozatosan bedolgozta magát a szépségiparba is. Az első illatkollekcióját 1979-ben mutatta be Jil Sander Man Pure és Jil Sander Women Pure néven.

Napjainkban a vezető parfümőrök és a világvezető Coty kozmetikai márka közreműködésével megalkotott Jil Sander parfümök száma már 70 felett jár. A Jil Sander stílus még mindig egyet jelent a minimalizmussal, azonban soha nem felejti kiemelni a női és férfi attribútumokat.

Értékelés Jil Sander Sun for Men

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!