Jil Sander Sander for MenEau de Toilette uraknak

13×
Jil Sander Sander for Men Eau de Toilette uraknak
Jil Sander Sander for Men Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
25 000Ft

Spóroljon 61%
125 ml
9 770Ft

Kód: JSD0038 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

Jil Sander Sander for Men parfüm leírása
Összetétel

Menjen a saját feje után és ne engedjen az elveiből! A férfi Jil Sander Sander for Men eau de toilette időtlen illatát magabiztos férfiak számára alkották, akik tisztában vannak saját értékükkel. Modern, ugyanakkor klasszikus illat, amely egyszerre férfias és felszabadult.  

  • friss, fűszeres-fás illat
  • lezseren elegáns férfiaknak
  • mindennapi viseletre kiváló

Az illat összetétele
Az illat kezdetén menta, borostyánlevelek és fahéj alkotta friss szellőt érezhet. Utánuk hamarosan fűszeres szívillat kezd illatozni, amelyet a fekete bors, a kardamom, valamint a szegfűszeg és a szerecsendió melengető kettőse alkot. A szantál- és cédrusfa alkotta alapillat a labdanummal, a ciprussal és a dohánnyal elegyedve gondoskodik az illatkompozíció rendkívül férfias és vonzó lecsengéséről.

Az illat története
A Sander for Men eau de toilette 2000-ben jött létre Jacques Cavallier parfümőr vezényletével. A Jil Sander márka korábban kizárólag minimalista öltözékekre koncentrált, azonban fokozatosan a szépségápolás világában is megjelent. Minimalizmusa azonban továbbra is tetten érhető a parfümök üvegcséin.


Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fahéj, borostyán, menta
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bors, kardamon, koriander, szegfűszeg, szerecsendió
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa, ciprus, dohány, labdanum
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Jil Sander a márkáról

A Jil Sander márka alapítója a minimalista és az elegáns stílus szeretetéről híres divattervezőnő nevét viseli. Jil Sander a felesleges díszektől és erőteljes színektől mentes, idők felett álló szabással készült ruháival hódított meg a világot. Ruhaipari tanulmányainak befejezése után saját butikot nyitott és a divattervezők remekművei mellett néhány saját modelljét is árulta. Jil sikere első kollekciójával, majd saját divatháza megnyitásával folytatódott.

Eleinte a márka kizárólag a ruházatra összpontosított, azonban fokozatosan bedolgozta magát a szépségiparba is. Az első illatkollekcióját 1979-ben mutatta be Jil Sander Man Pure és Jil Sander Women Pure néven.

Napjainkban a vezető parfümőrök és a világvezető Coty kozmetikai márka közreműködésével megalkotott Jil Sander parfümök száma már 70 felett jár. A Jil Sander stílus még mindig egyet jelent a minimalizmussal, azonban soha nem felejti kiemelni a női és férfi attribútumokat.

Értékelés Jil Sander Sander for Men13