Jil Sander Sander for Meneau de toilette uraknak

13×
Jil Sander Sander for Men eau de toilette uraknak
Jil Sander Sander for Men eau de toilette uraknak
Spóroljon
25 000Ft

Spóroljon 59%
125 ml
10 290Ft

Kód: JSD0038 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Ajándék az Ön számára
15 000 Ft feletti megrendelés esetén választhat egy MEDIBLANC fogkrémet a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 08. 05.
Személyes átvétel
szerda 2020. 08. 05.

Jil Sander Sander for Men parfüm leírása
Összetétel

Menjen a saját feje után és ne engedjen az elveiből! A férfi Jil Sander Sander for Men eau de toilette időtlen illatát magabiztos férfiak számára alkották, akik tisztában vannak saját értékükkel. Modern, ugyanakkor klasszikus illat, amely egyszerre férfias és felszabadult.  

  • friss, fűszeres-fás illat
  • lezseren elegáns férfiaknak
  • mindennapi viseletre kiváló

Az illat összetétele
Az illat kezdetén menta, borostyánlevelek és fahéj alkotta friss szellőt érezhet. Utánuk hamarosan fűszeres szívillat kezd illatozni, amelyet a fekete bors, a kardamom, valamint a szegfűszeg és a szerecsendió melengető kettőse alkot. A szantál- és cédrusfa alkotta alapillat a labdanummal, a ciprussal és a dohánnyal elegyedve gondoskodik az illatkompozíció rendkívül férfias és vonzó lecsengéséről.

Az illat története
A Sander for Men eau de toilette 2000-ben jött létre Jacques Cavallier parfümőr vezényletével. A Jil Sander márka korábban kizárólag minimalista öltözékekre koncentrált, azonban fokozatosan a szépségápolás világában is megjelent. Minimalizmusa azonban továbbra is tetten érhető a parfümök üvegcséin.


Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fahéj, borostyán, menta
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bors, kardamon, koriander, szegfűszeg, szerecsendió
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa, ciprus, dohány, labdanum
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Jil Sander a márkáról

A Jil Sander márka alapítója a minimalista és az elegáns stílus szeretetéről híres divattervezőnő nevét viseli. Jil Sander a felesleges díszektől és erőteljes színektől mentes, idők felett álló szabással készült ruháival hódított meg a világot. Ruhaipari tanulmányainak befejezése után saját butikot nyitott és a divattervezők remekművei mellett néhány saját modelljét is árulta. Jil sikere első kollekciójával, majd saját divatháza megnyitásával folytatódott.

Eleinte a márka kizárólag a ruházatra összpontosított, azonban fokozatosan bedolgozta magát a szépségiparba is. Az első illatkollekcióját 1979-ben mutatta be Jil Sander Man Pure és Jil Sander Women Pure néven.

Napjainkban a vezető parfümőrök és a világvezető Coty kozmetikai márka közreműködésével megalkotott Jil Sander parfümök száma már 70 felett jár. A Jil Sander stílus még mindig egyet jelent a minimalizmussal, azonban soha nem felejti kiemelni a női és férfi attribútumokat.

Értékelés Jil Sander Sander for Men