Jesus Del Pozo Halloween Eau de Toilette hölgyeknek

1×
Jesus Del Pozo Halloween Eau de Toilette hölgyeknek
Jesus Del Pozo Halloween Eau de Toilette hölgyeknek
30 ml
4 340Ft

14 466,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: JDP2887 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 07. 29.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 07. 29.

Leírás Jesus Del Pozo Halloween
Összetétel

Minden nőnek megvannak a maga titkai. A gyöngéd virágok és zamatos gyümölcsök játékos kombinációját rejtő, mágikus női Jesus Del Pozo Halloween Eau de Toilette is egy ilyen titka lesz? Ezt az illatkompozíciót olyan érzéki és romantikus nők számára alkották, akikből nem hiányzik a szellemesség és a játékosság.

  • keleties, virágos illat
  • romantikus lelkületű nőknek
  • mindennapos viseletre ideális

Az illat összetétele
Az illat nyitánya az ibolya édes illatjegyeivel kiegészülő narancsfa frissítően gyümölcsös akkordjaival lepi meg. Magában a szívillatban csábító magnólia rejtőzik, melyet tubarózsa tesz teljessé. Ezt a virágos élményt a gyöngyvirág és a bors esszenciája emeli tökélyre. Melengető alapillatában egzotikus szantálfa, édes vanília és mirha rejlik.

Az illat története
A Jesus Del Pozo Halloween parfüm bájos üvegcséje felidézheti Önben a benne rejtőző titkokat. Ki tudja, lehet, hogy éppen ez ihlette meg magát a dizájn alkotóját is, hiszen maga az illat is kissé titokzatos. Először 1997-ben mutatták be.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
tengeri tónusok, ibolya, narancsfa levél, banán levél
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bors, magnólia, gyöngyvirág, ibolya, tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, madagaszkári vanília, mirha, tömjén
Az illat fajtája
orientális, virágos

Jesus Del Pozo a márkáról

Jesus Del Pozo parfümök|Jesus Del Pozo - A madridi származású Jesus Del Pozo kiérdemelte, hogy Spanyolországot besorolják a világ legnagyobb divat gyártói közé. Az első férfi divatüzletét 1974 - ben nyitotta, majd egy idő után, 1980 - ban elkezdett női ruhákat is tervezni. A 80 - as években sok elismerést gyűjtött be a tervezői munkásságáért. A ruháit sok sikeres és híres ember kereste, valamint rengeteg színházi előadáshoz tervezett jelmezeket. A Jesus Del Pozo márka első parfümje 1992 - ben jelent meg, a Duende női parfüm, és máris díjat nyert a legjobb női illatért. 1997 - ben megjelent az első Halloween parfüm, melyet a sikerre való tekintettel több illat követett a Halloween sorozatból.

Értékelés Jesus Del Pozo Halloween1