Jesus Del Pozo Halloweeneau de toilette hölgyeknek

13×
Jesus Del Pozo Halloween eau de toilette hölgyeknek
Jesus Del Pozo Halloween eau de toilette hölgyeknek
100 ml
9740Ft

Kód: JDP0012 | Raktáron
1

Kosárba téve

Jesus Del Pozo Halloween eau de toilette hölgyeknek
| 1 db | 9740Ft
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 10. 22.
Személyes átvétel
kedd 2019. 10. 22.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Jesus Del Pozo Halloween parfüm leírása
Összetétel

A Jesus Del Pozo Halloween egy varázslatos és csábító parfüm, amely egyenesen mámorító, és magával ragadja az illatok egyedülállóan varázslatos világába. A Halloween parfümöt kifejezetten az olyan érzéki és romantikus nők számára tervezték, akik nincsenek híján a szellemességnek és a játékosságnak sem.

Fejillatában a frissítő gyümölcsös akkordok lepik meg. Szívillatában csábító magnólia, tubarózsa és elbűvölő ibolya rejtőzik. A virágos élményt gyöngyvirág és bors eszenciája teszi teljessé. Melengető alapillatában egzotikus szantálfát, tömjént, mirhát és édes vaníliát találunk. A Jesus Del Pozo márkának ez a különleges parfümje tökéletes nappali és esti viselet.

A Jesus Del Pozo Halloween parfümje teljesen elbűvöli, és csábító fátyollal veszi körül. Az illat 1997-ben került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Fej
banán levél, ibolya, narancsfa levél, tengeri tónusok
Szív
bors, gyöngyvirág, ibolya, magnólia, tubarózsa
Alap
madagaszkári vanília, mirha, szantálfa, tömjén
Az illat fajtája
orientális, virágos

Jesus Del Pozo a márkáról

Jesus Del Pozo parfümök|Jesus Del Pozo - A madridi származású Jesus Del Pozo kiérdemelte, hogy Spanyolországot besorolják a világ legnagyobb divat gyártói közé. Az első férfi divatüzletét 1974 - ben nyitotta, majd egy idő után, 1980 - ban elkezdett női ruhákat is tervezni. A 80 - as években sok elismerést gyűjtött be a tervezői munkásságáért. A ruháit sok sikeres és híres ember kereste, valamint rengeteg színházi előadáshoz tervezett jelmezeket. A Jesus Del Pozo márka első parfümje 1992 - ben jelent meg, a Duende női parfüm, és máris díjat nyert a legjobb női illatért. 1997 - ben megjelent az első Halloween parfüm, melyet a sikerre való tekintettel több illat követett a Halloween sorozatból.

Értékelés Jesus Del Pozo Halloween

4.0
8
3
1
1
Tulajdonságok szerinti értékelés megjelenítése
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás