Jennifer Lopez Still Eau de Parfum hölgyeknek

16×
Jennifer Lopez Still Eau de Parfum hölgyeknek
Jennifer Lopez Still Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
8 010Ft

8 010,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: JLO0058 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Jennifer Lopez Still
Összetétel

Táncoljon a temperamentumos zene ritmusára, mint egy igazi díva. Jennifer Lopez énekesnő, színésznő, divattervező és táncos tudja, hogyan kell ragyogni. A nőknek szóló Jennifer Lopez Still Eau de Parfum egyedülálló kontrasztokkal teli illatkompozíciót rejt magában, amely Önt is az est csillagává változtatja.

  • virágos illat az Earl Grey tea szokatlan tónusaival
  • ideális nappal és különleges alkalmakon való viseletre
  • a híres sztár, Jennifer Lopez illata

Az illat összetétele
Először az édes mandarint érzi az angol tea, Earl Grey szokatlan tónusaival és a rizsbor, a szaké kíséretében. Ezután a narancsfa enyhén kesernyés virága, a lonc és a bűbájos rózsaszín frézia illata érződik. A melengető szantálfa, az íriszgyökér és az ámbra alkotják az illat alapját.

Az illat története
Michel Girard parfümőr 2003-ban alkotta meg az illatkompozíciót, amely tökéletesen tükrözi a híres énekesnő és színésznő, Jennifer Lopez karizmáját és szexepiljét. Érdemes megemlíteni az elegáns, díszes nyakú üvegcséjét is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szaké, Earl Grey tea, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virága, lonc, rózsaszín frézia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
orrisz gyökér, borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
virágos

Jennifer Lopez a márkáról

Jennifer Lopez parfümök| Jennifer Lopez - A világhírű énekesnő, színésznő, táncosnő és divat tervezőnő Jennifer Lopez a táncóráira kénytelen volt saját maga megkeresni a pénzt. Így került a Manhattan - i tánc klubba, innen a videoklippekhez, majd a sorozatbeli szerepekhez. Hála a tehetségének további szerepekhez jutott, és a sikersorozata 1998 - ban indult el, amikor a Selena című filmben kapott szerepet. A debütáló album 1999 - ben jelent meg, és hosszú ideig a zenei játszólistát elején volt. A divat világa a Jlo by Jennifer Lopez néven ismeri. Tervezett farmereket, öveket, alsóneműt, kabátokat, trikókat és pénztárcákat. Az első Jennifer Lopez parfüm, a Glow by Jlo nagyon nagy sikereket ért el, ugyanúgy, mint a rá következők. Jennifer Lopez nem feledkezett meg a férfiakról sem, és 2006 - ban megalkotta az első férfi parfümjét a Sweetface illatot.

Értékelés Jennifer Lopez Still16