Jennifer LopezLive Eau de Parfum hölgyeknek

9×
Jennifer Lopez Live Eau de Parfum hölgyeknek
Jennifer Lopez Live Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml
6 260Ft

Raktáron | 6 260,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: JLO0037
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

Boldogság, mosoly, vidám életerő egy flakonban. Már első ránézésre is látni, hogy Jenifer Lopez Live illata tele van élettel. A színésznő eau de parfümje jól jelképezi saját mottóját : “Élj azért, hogy táncolhass.” Élvezze az önfeledt boldogságot, ennek a gyümölcsös, virágos, vidám illatnak köszönhetően.

  • virágos-gyümölcsös illat
  • mindennapos viseletre
  • optimista nőknek

Illat összetétele
A citrusok és az ananász frissítő illata bevezetésként hihetetlen adag energiával tölti fel, melytől képtelen lesz egy helyben maradni. A temperamentumos virágos illat, a vörös ribizli zamatos virágával garantálja az egész, felejthetetlen szórakozást. Végezetül az édeskés karamell és vanília keveredik a szantálfával és tonkababbal tökéletes harmóniában.

Illat története
Ringassa csípőjét Jennifer Lopez dalának ritmusára! A temperamentumos latin-amerikai zene, akárcsak Jennifer Lopez éneke és illata, szenzációs hangulatba hozza. Legyen öné a kikapcsolódás és szórakozás Jennifer Lopez Live illatának formájában! Az illat 2005 óta kapható.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szicíliai citrom, olasz narancs, ananász
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya, bazsarózsa, piros ribizke virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
karamell, tonkabab, szantálfa, vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos
Jennifer Lopez parfümök| Jennifer Lopez - A világhírű énekesnő, színésznő, táncosnő és divat tervezőnő Jennifer Lopez a táncóráira kénytelen volt saját maga megkeresni a pénzt. Így került a Manhattan - i tánc klubba, innen a videoklippekhez, majd a sorozatbeli szerepekhez. Hála a tehetségének további szerepekhez jutott, és a sikersorozata 1998 - ban indult el, amikor a Selena című filmben kapott szerepet. A debütáló album 1999 - ben jelent meg, és hosszú ideig a zenei játszólistát elején volt. A divat világa a Jlo by Jennifer Lopez néven ismeri. Tervezett farmereket, öveket, alsóneműt, kabátokat, trikókat és pénztárcákat. Az első Jennifer Lopez parfüm, a Glow by Jlo nagyon nagy sikereket ért el, ugyanúgy, mint a rá következők. Jennifer Lopez nem feledkezett meg a férfiakról sem, és 2006 - ban megalkotta az első férfi parfümjét a Sweetface illatot.