Jeanne en ProvenceUn Matin Dans La Roseraie Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Jeanne en Provence Un Matin Dans La Roseraie Eau de Parfum hölgyeknek
Jeanne en Provence Un Matin Dans La Roseraie Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
3 976Ft

Spóroljon 23%
60 ml
3 050Ft

Raktáron | 5 083,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: JEP0018
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Ajándékozza meg magát olyan illattal, melytől semmilyen társaságban nem maradhat észrevétlenül. A női Jeanne en Provence Un Matin Dans La Roseraie eau de parfum a luxus és az exkluzivitás megtestesítője, és ötletes illatkompozíciója megörvendezteti még a legigényesebbeket is.

  • virágos illat
  • citrus illat
  • fűszeres illat
  • a 21. századbeli modern nőknek
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöld levelek, gyöngyvirág, angelikafű
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, rózsabors, rózsa, szegfű
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, borostyán, cédrusfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Francia parfümök, illatos szappanok és tusfürdők, amelyek különleges élménnyé varázsolják a mindennapos tisztálkodást. Ez a Jeanne en Provence márka, amely Grasse-ból, a parfümök fővárosából származik.

A Jeanne en Provence márka története 1978-ban kezdődött. Bernard Perrin alapította, aki Provence környéki tipikus alapanyagokból készült, első osztályú parfümöket szeretett volna kínálni vásárlóinak. 2012-ben fia kibővítette a Jeanne en Provence márka kínálatát első osztályú kozmetikumokkal, amelyekhez a Grasse környéki növényeket és tiszta esszenciális olajokat használ. 

Próbálja ki például a Jeanne en Provence Acqua férfi Eau de Toilette-et, a Jeanne en Provence Verveine Cédrat női illatot vagy bármelyik illatos szappanukat.