Jeanne en Provence Pivoine Féerie parfümös szappan hölgyeknek

3×
Jeanne en Provence Pivoine Féerie parfümös szappan hölgyeknek
Jeanne en Provence Pivoine Féerie parfümös szappan hölgyeknek
100 g

Kód: JEP0008 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Jeanne en Provence Pivoine Féerie

Érezze meg saját bőrén, hogy egy egyszerű kézmosás, tusolás vagy fürdő is lehet nem mindennapi élmény. A kiváló Jeanne en Provence Pivoine Féerie parfümös szappan tökéletesen kiegészíti az azonos kollekcióból származó illatot és egyben megszabadítja bőrét a szennyeződésektől.

Tulajdonságok:

  • hatékonyan mossa a kezet
  • selymes finomságot ad a bőrnek
  • kellemes illatú
  • kiegészíti az azonos termékcsaládba tartozó Eau de Toilette illatot

Jeanne en Provence a márkáról

Francia parfümök, illatos szappanok és tusfürdők, amelyek különleges élménnyé varázsolják a mindennapos tisztálkodást. Ez a Jeanne en Provence márka, amely Grasse-ból, a parfümök fővárosából származik.

A Jeanne en Provence márka története 1978-ban kezdődött. Bernard Perrin alapította, aki Provence környéki tipikus alapanyagokból készült, első osztályú parfümöket szeretett volna kínálni vásárlóinak. 2012-ben fia kibővítette a Jeanne en Provence márka kínálatát első osztályú kozmetikumokkal, amelyekhez a Grasse környéki növényeket és tiszta esszenciális olajokat használ. 

Próbálja ki például a Jeanne en Provence Acqua férfi Eau de Toilette-et, a Jeanne en Provence Verveine Cédrat női illatot vagy bármelyik illatos szappanukat. 

Értékelés Jeanne en Provence Pivoine Féerie3